DataON MUST™

DataON MUST™

Inzicht, monitoring en beheer voor Microsoft Azure Stack HCI en Windows Server

overview Must

Modern Server Management + Hybrid
van DataON en Microsoft

DataON MUST™ (Management Utility Software Tool) biedt een hoog niveau van inzicht, monitoring en beheer  voor Azure Stack HCI- en Windows Server-omgevingen.

Vereenvoudigd management

MUST vereenvoudigt het beheer van datacenters en helpt ondernemingen bij de overgang van traditionele SAN’s naar een Microsoft-gebaseerde hyper-converged infrastructuur. MUST is een native extensie voor Microsoft Windows Admin Center, zodat u zowel Windows Admin Center als MUST in een venster kunt gebruiken.

MUST verrijkt Windows Admin Center
met extra functionaliteiten

Historische gegevensrapportage – Biedt real-time en maandelijkse dashboards van uw systeemprestaties, bestaande uit IOPS, latency, throughput op uw cluster, storage pool, volume en nodes.

Verbeterde disk mapping – Biedt een duidelijke disk map van uw gehele node inclusief het aantal disks, disk type, locatie en slot van elke drive, en de disk health status. MUST ondersteunt nu meer dan 20 configuraties voor disk mapping.

Alert services – Biedt realtime e-mailwaarschuwingen aan systeembeheerders op basis van Microsoft Health Service-storingen. E-mail alerts kunnen worden ingesteld op verschillende niveaus, zoals kritisch, waarschuwingen en informatie.

Call home service – Integreert alert services met Azure Analytics. Biedt real-time monitoring van DataON Azure Stack HCI-oplossingen voor diskfouten of voorspelde diskstoringen. MUST kan systeembeheerders op de hoogte brengen en het proces starten om een vervangende disk te ontvangen.

Infrastructure inventory management tool – Scant en toont het OS, de firmware, de drivers, BIOS en BMC’s voor elke node in uw Azure Stack HCI-cluster en vergelijkt dit met de meeste recente image baseline van Microsoft.

Meer weten over MUST of Windows Admin Center? 

Vragen over Azure Stack HCI-oplossingen van DataON in combinatie met MUST?
Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande formulier!