DataON MUST™

DataON MUST™

Infrastructure Visibility & Management Tool

Microsoft’s visie op het software defined data center (SDDC) met Windows Server 2016 vergt een nieuwe aanpak als het gaat om inzicht in infrastructuur en
management van Hyper-Converged systemen, virtualisatie, networking en storage.

Met die visie in gedachte heeft DataON de Management Utility Software Tool MUST™ ontwikkeld. Download de datasheet:

MUST

Hyper-Converged Cluster Platform Systeem en Storage Monitoring voor Windows Server 2016

MUST geeft inzicht in de totale infrastructuur en zorgt voor verbeterde managementopties binnen Microsoft’s portfolio aan software-defined storage stack technologieën zoals Storage Spaces Direct (S2D), Storage Replica en storage quality of service (QoS).

Met MUST heeft u on-demand toegang tot Hyper-Converged clusters, storage performance en capaciteitsgegevens. Het MUST dashboard is overzichtelijk ontworpen om zo efficiënt en dynamisch mogelijk inzicht te krijgen in status en performance van de storage omgeving:

Dashboard level metricsMUST

 • Inzicht in o.a. IOPS, latency en capaciteit, op clusters én individuele nodes.
 • Combineert datagegevens van meerdere machines via intuïtieve software.
 • Één enkele API query voor individuele en totale node level metrics.

 

Systems alerts gebaseerd op Health Services

 • Specifieke scenario’s voor hardware problemen en configuratiefouten.
 • Multi-level assessment op specifieke locaties, signalering en recovery acties.
 • Ingebouwde root-cause analyse en high-level foutenmonitoring.

 

Listener en call home service support met toekomstige cloud integratieMUST

 • Geautomatiseerde email alerts naar administrators.
 • Disk vervangingsservice gebaseerd op preventieve categorisatie.

 

OOBE (Out-of-Box Experience) wizard

 • Cluster configuratie en setup.
 • Aggregatie van gebruikersaccounts en domein opzet.
 • Performance tuning engine voor het optimaliseren van S2D clusters.

 

Windows Admin Center

Window Admin Center is een evolutie van Windows Server-beheertools die een aanvulling vormt op System Center- en Operations Management Suite. Het geeft u volledige controle over alle aspecten van uw serverinfrastructuur vanuit een lokaal geïmplementeerde browsergebaseerde beheerervaring. DataON MUST verbeterd de Windows Admin Center-ervaring met uitgebreide functionaliteit:

Historische gegevensrapportage – Biedt real-time en maandelijkse dashboards van uw systeemprestatiegegevens, inclusief IOPS, latentie, doorvoer op uw cluster, opslagpool, volume en knooppunten.

Disk Mapping – MUST geeft de apparaattypen en -componenten in elk van de knooppunten weer, waardoor een duidelijke disk kaart van uw gehele knooppunt wordt geboden. Het toont het aantal schijven, schijftype, locatie en slot van elk station en de status van de schijfstatus.

Systeemwaarschuwingen – gebruikt Windows Health Service-fouten om hardwarestoringen, configuratieproblemen en resourceverzadiging te identificeren. Het biedt ook een beoordeling op meerdere niveaus van specifieke locaties, foutbeschrijvingen en herstelacties. U kunt ook gebruik maken van SNMP-monitoringvallen van derden om u te waarschuwen wanneer u schijf- of hardware-vervanging nodig hebt.

SAN-achtige Call Home Service – Gevraagd door systeemmeldingen, kunnen beheerders geautomatiseerde e-mailmeldingen versturen naar sleutelcontactpersonen.