With almost 20 years of experience, we know how to make the connection between traditional on-premise infrastructures and modern hybrid cloud solutions.

Support

Create a ticket in our ITRP portal

Contact

Fokkerstraat 22a 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Remanufactured of Refurbished?

Van levensduurverlenging tot circulariteit

Van levensduurverlenging tot circulariteit

Tijden veranderen. Nog niet heel lang geleden betekende het ‘vernieuwen van je IT-omgeving’ het aanschaffen van volledig nieuwe apparatuur, tegenwoordig kun je zelfs gebruikte en remanufactured devices afnemen in een As-a-Service-model. Deze maandelijks af te rekenen devices presteren minimaal net zo goed als nieuw dankzij het meer dan 5 uur durende test- en reparatiepoces, terwijl de kosten 30% lager liggen.

Remanufactured of Refurbished?

Zowel refurbished als remunufactured geven gebruikte apparatuur een tweede leven. Toch is er een behoorlijk verschil. Waar bij refurbished vaak enkel een cosmetische of minimale technische testen en reparties worden uitgevoerd, ondergaat een remanufacured device een 5 uur durende test en levert het presetaties die minimaal net zo goed of zelfs beter zijn dan nieuw. Doordat de buitenkant helemaal overgespoten wordt, zien remanufactured laptops er als nieuw uit. Tegen slechts een deel van de nieuwprijs!

Naast een interessante prijs/kwaliteit-verhouding, draagt de inzet van gebruikte devices ook bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. We moeten een oplossing vinden voor de grote en nog altijd groeiende berg aan e-waste die onder andere bestaat uit laptops, monitoren, tablets en mobiele devices.

Bij inzet van remanufactured producten calculeren wij de CO2-reductie per laptop zodat die gebruikt kan worden in ESG-rapportages. Bij onze abonnements-oplossingen voor remanufactured devices wordt naast de CO2-reductie voor het device ook de CO2-reductie voor aflevering, wissel en ophalen na afloop van het contract berekend.

Remanufactured-abonnementen

  • CO2-neutrale laptops van de merken HP, Lenovo en Dell
  • Remanufactured contracten beschikbaar van 24 tot 36 maanden
  • Abonnement is inclusief 24-uurs-omruilservice (Always On) gedurende de contractduur
  • Tot aan 3 jaar uitgebreide garantie mogelijk
  • BSI Kitemark-gecertificeerde processen
  • > 5 uur remanufacturing proces
  • Beschikbaar vanaf 35 euro per maand

 

// Contact

Is there anything we can help you with?

Please fill out the form below and we will get back to you within one business day.

* Required fields

en_US