With almost 20 years of experience, we know how to make the connection between traditional on-premise infrastructures and modern hybrid cloud solutions.

Support

Create a ticket in our ITRP portal

Contact

Fokkerstraat 22a 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Laptops en telefoons

Restwaarde creëren voor nieuwe investeringen

Mogelijkheden voor nieuwe investeringen

Gebruikte devices zoals mobiele telefoons en laptops zijn meer waard dan je denkt. Het vrijgekomen geld kan je inzetten om nieuwe investeringen (in bijvoorbeeld refurbished of remanufactured devices) te doen. Of te doneren aan goede doelen. Maar hoe weet je of je de beste prijs krijgt, hoe worden ze beoordeeld op kwaliteit, is alle data op een professionele manier verwijderd en dan uiteindelijk: waar lever je ze in?

Your Value Creator

Restwaarde creëren is niet hetzelfde als inruilen. Wij kopen geen gebruikte laptops en mobiele telefoons op, zoals dat in de brokerwereld gebruikelijk is (en XCES nog wel met niet-eindgebruikersproducten zoals storage doet), wij verlenen enkel diensten vanaf inruil tot verkoop. Het geld dat daarmee opgehaald wordt, is voor jou en alleen voor jou. Wij staan aan jouw zijde en streven naar de hoogst haalbare waarde. Met een eenvoudig inruilproces, gecertificeerde wiping en grading diensten, en betrouwbare verkoopkanalen van onze partners in de markt. En dat enkel voor een vast bedrag voor diensten en een percentage van de verkoopprijs. Helder toch?

Inruil gemakkelijk gemaakt

Maak nu gebruik van onze contact formulieren en upload je CSV-, XLS- of CMDB-file van gebruikte devices naar ons. Wij geven jou en jouw bedrijf snel een indicatieve prijs en plannen een opvolging om over de details te spreken.

// Contact

Is there anything we can help you with?

Please fill out the form below and we will get back to you within one business day.

* Required fields

en_US