Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// hardware diensten

Optimale samenstelling en flexibele ondersteuning
voor al uw hardware

Bij de aanschaf van hardware en het operationeel houden van de infrastructuur komen veel werkzaamheden kijken. Als specialist in hardware zijn wij de partner om uw organisatie te adviseren, ontzorgen en ondersteunen.

Ontbreekt het aan tijd, focus of kennis om structureel te werken aan een oplossing? Of is er geen inzicht of de infrastructuur gezond is en kan blijven? Wij kennen als geen ander de uitdagingen en weten deze deskundig aan te pakken op de juiste manier voor uw organisatie.

HARDWA
Hardware diensten
Laat uw IT-omgeving excelleren en creëer de beste ondersteuning en drijfkracht om organisatiedoelen te behalen.
SUPPO
Hardware support
U wilt flexibel blijven en vrij zijn om de prioriteiten van uw bedrijfsvoering op een ander vlak te leggen.

IT PRO
IT Producten
Wij hebben ruime kennis en voorraad van hardware voor uw storage, server en netwerk.

// Oplossingen voor ieder probleem

Welke hardware diensten zijn er

Pre-installatie

Een nieuw aangekochte server nalopen, up-to-date brengen en installeren met een operating systeem of hypervisor.
Racken en stacken

Aan de hand van opgestelde racktekeningen wordt de apparatuur ingebouwd en de stroomverdeling gerealiseerd. Dit kan zowel in een nieuw als bestaand rack.

Server Health Check

Wij nemen IT-infrastructuur onder de loep met deze dienst. Wij kijken hoe de systemen ervoor staan en na de inventarisatie wordt er een adviesrapport opgesteld.

Datacenter Services

Wij assisteren in het plaatsen, verhuizen en op orde brengen van een datacenter. Of het nu gaat om een interne verplaatsing of het verhuizen naar een ander datacenter.

// Hardware diensten

De juiste hardware voor ieder project

Een IT infrastructuur kent geen ‘one size fits all’ en zo ook de bijbehorende werkzaamheden niet. Wij zijn uw partner in digitale transformatie en leggen naadloos de verbinding tussen de  traditionele, lokale infrastructuur en de moderne hybride cloud oplossingen. Hierbij hebben we altijd de
toekomstbestendigheid en kostenefficiëntie op ons vizier. Ook wanneer u een nieuwe configuratie voor uw lokale infrastructuur nodig heeft ondersteunen wij u volledig. Wij bieden een gepersonaliseerd pakket aan diensten aan voor elke situatie.

Wij zorgen ervoor dat verwachtingen overtroffen worden. De kern van alles is: afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen omdat we begrijpen dat elk IT-onderdeel van groot belang is voor het succes en rendement van uw organisatie. 

Close up XCES
XCES aan het werk
DataON integrated system
XCES systeem
// Hardware support

Continuïteit & flexibiliteit

Een standaard supportverlenging vanuit de leverancier is niet altijd flexibel genoeg. Het houdt weinig rekening met een mogelijke combinatie van nieuwe en oude of zelfs End-of-Life hardware configuraties. Een noodzakelijke verlenging wordt daardoor zeer kostbaar. Met vaak een (gedeeltelijke) vervanging van uw omgeving tot gevolg.

Wij bieden betaalbare ondersteuning om de levensduur van uw IT voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services, waarmee wij minor, major en critical hardware incidenten afhandelen.

// IT producten

Snelle levering van
storage onderdelen

Wij hebben ruime kennis en voorraad van hardware voor uw storage, server en of netwerk. Plotseling benodigde spare parts kunnen we snel leveren en in situaties waar u tijdelijk extra IT-capaciteit nodig heeft, is huren altijd een goede optie. Ook bieden wij verschillende refurbished en remarketed productlijnen aan.

DataON
XCES
// Trade In

Overgebleven hardware

Heeft u overbodige server-, netwerk- of storage systemen in huis? En neemt uw leverancier het niet terug? Wij nemen uw overbodige materialen in overleg in. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Splitbrain
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Mellanox
DellEMC
Lenovo
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
Genius Technoconsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systemenhuis en is al meer dan 35 jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent potentieel als bij XCES. Reeds tijdens de planning van het cluster ondersteunde XCES ons met geduld en veel knowhow. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op onze vragen op elk moment en op zeer korte termijn en was niet boven het vinden van een oplossing voor onze problemen, zelfs na uren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden! "
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Niet gevonden wat u zocht?

We helpen u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. 

* Verplichte velden

nl_NL