Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

500x500-005
500x500-006
// DataOn een Hybrid Cloud Computing Company

DataON

DataON is 100% toegewijd aan het leveren van Microsoft-oplossingen. Sterker nog, dat is alles wat DataON doet. DataON is zelfs verantwoordelijk voor het eerste Windows Server-gecertificeerde platform voor Storage Spaces Direct. Inmiddels zijn er  vele Storage Spaces Direct implementaties uitgevoerd met meer dan 150PB aan storage gealloceerd. Wij bieden samen de beste service aan, door in elke stap van het proces, met kennis en toewijding, toe werken naar een succesvol resultaat.

+
HCI Clusters Deployed
+
Storage Deployed
+
Jaren actief
// DataOn

Wat maakt DataON uniek

DataON is gespecialiseerd in oplossingen voor Microsoft Azure Stack HCI. Microsoft Azure Stack HCI is een hyper-converged cluster dat, door Microsoft gevalideerde, hardware gebruikt om gevirtualiseerde workloads on-premises te kunnen faciliteren. Deze oplossingen bevatten ondersteuning voor technologieën zoals NVMe-schijven, persistant memory en RDMA-netwerken. Tevens kunt u verbinding met Azure maken en daarmee gebruik maken van de verschillende Azure-services, zoals onder andere, back-up in de cloud, site recovery en meer.

Alle DataON HCI-oplossingen zijn geverifieerde Intel Select Solutions voor Azure Stack HCI. Intel Select Solutions zorgen voor voorspelbaarheid en betrouwbaarheid met vooraf gedefinieerde configuraties die Intel® Xeon® scalable processoren, Intel® Optane SSD’s en Intel® 3D NAND SSD’s combineren.

DataON is een Microsoft Gold Partner, Microsoft Cloud Service Provider (CSP), Intel Platinum Partner en Veeam ProPartner.

DataON werkt samen met Veeam voor disaster recovery en back-up oplossingen. Deze oplossingen bieden een snelle, flexibele en betrouwbare back-up, tevens herstel en replicatie voor al uw applicaties en gegevens.

// DataON solutions

Turn key oplossingen

DataON is een van de eerste Microsoft-partners die volledige gebruiksklare oplossingen biedt voor het nieuwe Azure Stack HCI programma. Deze oplossingen zorgen voor een complete en gebruiksklare ervaring waar DataON al bekend om stond. De multi-node-oplossingen bestaan uit door Microsoft gecertificeerde hardwarecomponenten inclusief het nieuwe Azure Stack HCI OS of Windows Server. De juiste oplossing voor u kan bestaan uit de volgende keuzes: Integrated system, Validated system en een systeem gebaseerd op Windows Server.

DataON Integrated systems voor Azure Stack HCI OS zijn ontworpen om bedrijven te helpen hyperconverged infrastructures (HCI) te omarmen als de voorkeursmanier om kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van datacenters te verbeteren en dagelijks beheer te vereenvoudigen. Met een Integrated system is alles al inbegrepen:

  • Microsoft Azure Stack HCI OS vooraf geïnstalleerd
  • HCI-clusterbewaking en -beheer vanuit Windows Admin Center met DataON MUST
  • Geautomatiseerde updates van firmware en drivers door MUST PRO
  • Gezamenlijke high-level support services van DataON en Microsoft
  • Microsoft Azure-services zoals: Azure Backup, Azure Monitor en Azure Security Center
  • Stretched cluster behoort tot de mogelijkheden

DataON Validated systems voor Azure Stack HCI OS zijn ontworpen om bedrijven te helpen hyperconverged infrastructures (HCI) te omarmen als de manier om kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van datacenters te verbeteren en dagelijks beheer te vereenvoudigen. Met een Validated system is het volgende inbegrepen:

  • Microsoft Azure Stack HCI OS vooraf geïnstalleerd
  • HCI-clusterbewaking en -beheer vanuit Windows Admin Center met DataON MUST
  • DataON en Partner Support
  • Microsoft Azure-services zoals: Azure Backup, Azure Monitor en Azure Security Center
  • Stretched cluster behoort tot de mogelijkheden

DataON Validated systems op basis van Windows Server zijn ontworpen om bedrijven te helpen hyperconverged infrastructures (HCI) te omarmen als de manier om kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van datacenters te verbeteren en dagelijks beheer te vereenvoudigen. Met een HCI systeem gebaseerd op Windows Server is het volgende inbegrepen:

  • Microsoft Windows Server vooraf geïnstalleerd
  • HCI-clusterbewaking en -beheer vanuit Windows Admin Center met DataON MUST
  • DataON en Partner Support
// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Splitbrain
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Mellanox
DellEMC
Rubrik
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Genius TechnoConsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systeemhuis en zijn al meer dan 35 jaar actief op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent positief als met XCES. Al tijdens de planning van het cluster heeft XCES ons met veel geduld en kennis van zaken bijgestaan. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op elk moment op onze vragen op extreem korte termijn en was niet te beroerd om een oplossing te vinden voor onze problemen, zelfs buiten werkuren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden!"
Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen. "
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heeft u een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

* Verplichte velden

nl_NL