Hyper-Converged

DataON Hyper-Converged: stap voor stap moderniseren en voorsorteren op cloudinnovaties

Indien de beheercomplexiteit te groot wordt, moeten organisaties stapsgewijs simpele en betaalbare modernisering in hun IT-omgeving kunnen doorvoeren en voorsorteren op cloudtechnologie.

XCES is Europees distributeur van DataON Hyper-Converged appliances; Compute power en storage services in een all-in-one oplossing. Deze Microsoft- en software-defined systemen bieden hoge prestaties, schaalbaarheid en eenvoud in beheer. DataON oplossingen zijn volledig Windows Server 2012/2016 gecertificeerd en in samenwerking met Microsoft, Azure cloud ready gemaakt.

Hyper-Converged All-In-One Appliances

Cluster-in-a-BoxDataON Cluster-in-a-Box is een innovatief all-in-one platform dat High-Availability services en shared storage combineert in een compact en energiebesparend design. Het resultaat is een Hyper-Converged appliance, specifiek ontworpen om optimaal gebruik te maken van de vernieuwde storage features binnen Windows Server en het Microsoft-Defined Datacenter.

Bedrijven hebben door toenemende behoefte aan dataverwerking en opslag uitdagingen in het datacenter. Het vraagt om meer ruimte en energie. En daarnaast lopen traditionele datacenters tegen de grenzen aan in beheer, schaalbaarheid en prestaties. Organisaties zien de noodzaak om een veelvoud aan VM’s met gedeelde opslag in een enkele all-in-one appliance te beheren. DataON heeft de Cluster-in-a-Box ontworpen om aan deze behoefte te voldoen.

S2D-3000 Hyper-Converged Cluster Appliances

De S2D-3000 serie Hyper-Converged Cluster Appliances (HCCA) is gebouwd op DataON’s ClusterBlock Architectuur (CBA) en levert scale-out en scale-up infrastructuur en beheer services voor Microsoft Windows Server 2016 omgevingen. DataON HCCA’s omvatten core software-defined services voor compute, networking en storage, gebaseerd op Microsoft Storage Spaces Direct (S2D) en specifiek gericht op de software-defined data centers (SDDC) van de toekomst.