FAQ

DataON’s Frequently Asked Questions

Hoe is het aanbod van DataON opgebouwd?

DataON heeft een volledig portfolio van JBOD-modellen en Cluster-in-a-Box appliances. De modellen zijn gebaseerd op economie, capaciteit of performance behoefte. Met flexibiliteit in HDD- en SSD-opslag en verschillende mogelijkheden in CPU- en geheugenconfiguraties, afhankelijk van de toepassing. Lees meer over het portfolio.

Hoe stel ik de juiste configuratie voor mijn behoefte samen?

Om de behoefte van u of uw klant goed te vertalen naar de juiste configuratie maken we graag een afspraak met een van onze consultants.

Welke ondersteuning is beschikbaar voor installatie en implementatie van DataON configuraties? Wie kan de installatie en implementatie met Microsoft Storage Spaces verzorgen?

Onze eigen technische dienst werkt samen met Microsoft implementatiepartners, gespecialiseerd in datacenter- en cloud-oplossingen met hoog gekwalificeerde en gecertificeerde consultants die de benodigde extra kennis en ervaring kunnen leveren. Wij kunnen een DataON installatie en implementatie op basis van Microsoft Storage Spaces verzorgen.

Wat is de levertijd van een DataON configuratie?

Op basis onze ervaringen moet u rekening houden met een levertijd van 2 tot 3 weken. Met deze levertijd hebben wij de goederen veilig en betrouwbaar afgeleverd op uw afleveradres.

Wat is de standaardgarantie?

De standaardgarantie is 2 jaar op basis van advanced parts replacement (omruil van onderdelen). De standaardgarantie is uit te breiden naar 5 jaar, ook in combinatie met additionele garantieservices. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor de mogelijkheden.

Kunnen wij bovenop de standaardgarantie van DataON additionele garantieservices (SLA’s) afsluiten?

Ja dat kan zeker. Wij bieden Silver Services en Gold Services, neem contact op met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden voor een SLA-aanbieding op maat te bespreken.

Hoe ontvangen wij een DataON zending?

De hardware en componenten zoals drives, CPU en geheugen zijn geïnstalleerd en getest en worden met een zogenaamde OOBE-installatie (Out Of Box Experience) afgeleverd, inclusief de benodigde kabels en rackmount opties.

De zending is goed verpakt met een merkloos zwart plastic omhulsel voor een neutrale uitstraling van het pakket. XCES maakt gebruik van UPS (United Parcel Service) voor het standaard pakketvervoer en voor een koerierszending en palletvervoer in binnen- en buitenland (Europa) maken we gebruik van Sneltransport Pater Ede BV.

De zending is goed verzekerd en wordt altijd veilig en gezekerd vervoerd en afgeleverd.

Wij hebben behoefte aan verregaande technische specificaties?

Voor antwoorden op technische vragen kunt u ook de DataON Support Portal raadplegen.