Scale-Out File Server

Eenvoud, prestatie en beschikbaarheid

Heeft u voor Windows Server 2012 R2 omgeving een Scale-Out File Server (SoFS) nodig? Wij kunnen u de beproefde en gecertificeerde oplossingen van DataON bieden.

We hebben twee oplossingsrichtingen:

 

Alle DataON JBOD en Cluster-in-a-Box storage oplossingen zijn volledig Windows Server 2012 R2 gecertificeerd en in verschillende configuraties samen te stellen. U kunt kiezen voor capaciteit, economie, een groeiscenario en/of voor pure prestaties, afhankelijk van de toepassing. En alles op basis van zowel flash (SSD) als Harddisks (HDD).

Software-Defined Storage achter uw CPU-laag met SoFS

XCES levert de JBOD-technologie achter uw CPU-laag, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van Software-Defined Storage:

  1. Storage provisioning & tiering via de hypervisor
  2. Storage enclosures via snelle SAS fabric (12 GB/s) aangesloten op de File Server

Op basis van een Hyper-Converged turnkey alles-in-één appliance

Bent u op zoek naar een complete hyperconverged oplossing met alle voordelen die een Software-Defined Storage appliance kan bieden zoals:

  1. geen installatie
  2. geen integratie
  3. snel inzetbaar
  4. zeer betaalbaar
  5. geen risico

Dan kiest u voor de Cluster-a-Box appliances van DataON

‘De hyperconverged DataON Cluster-in-a-Box is razendsnel’

‘De DataON Cluster-in-a-Box is razendsnel, eenvoudig in gebruik en maakt gebruik van standaard hard- en softwarecomponenten. Een perfecte oplossing voor Microsoft Hyper-V omgevingen tot circa 150 VM’s. In 20 minuten live en ook nog eens ‘stackable’ wanneer uitbreiding gewenst is. Een echte ‘value for your money’ zeker als ook nog gebruik wordt gemaakt van Windows Data Deduplicatie en SMB 3.0.’
Carlo Schaeffer Foto
Carlo Schaeffer, Technical Director SCCT

Naar aanleiding van de uitgebreide tests van de DataON Cluster-in-a-Box appliance op basis van een 2-node Hyper-V cluster inrichting.

Binnen 20 minuten alles werkend

Dat is het concept en de kracht van hyperconverged; een geclusterde server inclusief de storage die volledig gecertificeerd is voor Microsoft Storage Spaces. Software-Defined architectuur die de complexiteit en kosten van de afzonderlijke en gelaagde beheerstructuur van computerkracht en opslagcapaciteit weghaalt. De software beheert alles integraal en dat geeft ICT-afdelingen ruimte om zich bezig te houden met het ondersteunen van de veranderende behoefte van de business.

Voor meer informatie over prijzen, productpresentaties, technische vragen en de specificaties kunt u contact met ons opnemen via sales@xces.nl of bel +31 (0)318 559 370.