Projecten

Extra hulp bij projecten nodig

Uw IT-project loopt volledig op schema, maar dan blijkt toch dat een hardwareonderdeel moeilijk leverbaar is of hardwareonderdelen zijn niet tegen de juiste condities te verkrijgen om projecten succesvol en winstgevend op te leveren. U kunt niet verder en de kans bestaat dat het project door deze vertraging niet op tijd opgeleverd kan worden. XCES kan de oplossing bieden!

Op voorraad of snel kunnen sourcen

Doordat we bij XCES, naast onze eigen voorraad, contacten over de hele wereld hebben, vinden we snel de producten tegen de juiste condities. Zo hoeft u uw planning niet aan te passen en wordt uw project op tijd opgeleverd.

Marge herstel voor IT-project

Het kan voorkomen dat de concurrentie groot is of extra investeringen nodig zijn om de klant tevreden te stellen. XCES kan hulp bij projecten bieden om de winstmarge te herstellen. Vaak kunnen we belangrijke onderdelen van een configuratie met een beter geprijsd nieuw of remarketed product invullen.
Daarmee kunt u een winstgevend project opleveren bij een tevreden klant.

Afgesproken levertijd naar uw klant behalen

Voor een IT-project staat de opleveringsdatum onder druk. Vaak is dit terug te voeren tot slechts enkele in de reguliere kanalen moeilijk leverbare onderdelen. XCES kan een oplossing bij dit soort projecten bieden waardoor de levertijd van de volledige configuratie wordt behaald zonder af te doen aan het rendement en de kwaliteit van het project.

Hulp bij een project nodig? Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.