End-of-Life

End-of-Life

En dan is een product End-of-Life!

U wilt met een uitbreiding of vervanging de levensduur van een IT-installatie verlengen. Alleen u krijgt te horen dat het benodigde onderdeel End-of-Life is.

Veel leveranciers stoppen dan met verder zoeken en starten het proces van vernieuwen. Daarnaast missen de reguliere kanalen en leveranciers de kennis en cultuur om toch met een oplossing te komen.

U weet echter dat de continuïteit van de ICT hardwareomgeving belangrijk is. En geen enkele organisatie wil een bestaande investering versneld afschrijven. Laat staan onnodige risico’s lopen met een verstoring in de bedrijfsvoering, die een volledige vervanging nu eenmaal met zich meebrengt.

XCES helpt u om het voortbestaan van deze omgeving te waarborgen. We leveren hardwareonderdelen die tijdelijk niet meer via het reguliere kanaal te verkrijgen zijn of zelfs niet meer geproduceerd worden. Zo kan uw bedrijf door, ook al is uw systeem verouderd.

Neem contact met ons voor de mogelijkheden de levensduur van een bestaande installatie te verlengen. Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.