Garantie

Garantie

Garantie ook als de standaard fabriekstermijn verlopen is

Bij een goede service horen ook goede condities en garanties. In het geval van new retail of remarketed producten heeft u recht op de geldende garantie van de desbetreffende fabrikant. Betreft het een pre-owned product dan verstrekt XCES zelfs 1 jaar omruilgarantie.

Volledige flexibiliteit in looptijden, condities en responstijden

Een nieuw of pre-owned product, een verlenging of een tijdelijke SLA op een bestaande installatie. XCES kan u de flexibiliteit bieden in een mix van looptijden, condities en responstijden. Zodat u de best passende garantie op continuïteit geboden krijgt. Dit kan variëren van een SLA met 24/7 dekking, 4 uur respons en een looptijd van 2 maanden op bijvoorbeeld een tijdelijke gehuurde installatie tot een standaard SLA op een nieuwe installatie met next day business respons. En alle denkbare SLA-mogelijkheden die hier tussen zitten.

New retail

Nieuwe producten hebben volledige fabrieksgarantie, variërend van 1 tot 3 jaar. Tijdens deze periode is het vaak mogelijk om een garantie-uitbreiding aan te schaffen.
U kunt rechtstreeks met de fabrikant een eventuele garantiekwestie afhandelen. Uiteraard staan wij u altijd bij in geval van garantieafhandeling. In veel gevallen is de fabrikant echter direct in staat het product voor u te vervangen.

Remarketed

Remarketed producten zoals HP Renew of Cisco Refresh zijn merendeels afkomstig uit fabrieksoverschotten, democentra en channel returns. Uiteraard ontvangt u bij deze producten de originele en volledige fabrieksgarantie en is garantie-uitbreiding mogelijk.

Refurbished

Een refurbished product varieert van  producten zonder de originele verpakking tot gebruikte producten. Deze kunnen enige gebruikerssporen bevatten maar zijn altijd volledig functioneel.
Aangezien de originele fabrieksgarantie veelal is verstreken bieden wij op refurbished hardware altijd een unieke 1 jaar omruilgarantie. In de meeste gevallen kunnen wij op refurbished hardware een garantie-uitbreiding aanbieden.

Hardware Support Services biedt voordelen

XCES kan Hardware Support Services aanbieden voor server, netwerk en storage hardware van HP, NetApp, DataON en Cisco.

Wilt u dat uw hardware tijdens de gehele levensduur gegarandeerd is van uitgebreid support? Loopt de garantie van uw bestaande hardware ten einde en wilt u deze voor een bepaalde tijd nog voortzetten? Hardware Support van XCES is mogelijk voor zowel in-warranty als out-of-warranty hardware!

Klanten hebben veelal bedrijfskritische hardware van diverse merken en leveranciers, ieder met een eigen garantietermijn en aanvullend support.
Met één aanspreekpunt voor alle hardware problemen wordt het beheer vereenvoudigd en behoudt u het overzicht.
De kosten worden daarmee aanmerkelijk teruggebracht.
Tegelijkertijd bent u verzekerd van de ondersteuning door een team van experts op het gebied van IT infrastructuur, 24 uur per dag en 7 dagen per week.