Implementatie

Implementatie

Pre-sales Advies

XCES levert hardware configuraties en onderdelen op aanvraag maar gaat verder dan alleen het leveren van producten. Uw gewenste hardware moet naadloos aansluiten op de bestaande omgeving maar, indien nodig, ook gericht zijn op de toekomst.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het leveren van End-of-Life onderdelen van HPE, NetApp en Cisco, die veelal niet meer via de fabrikant te verkrijgen zijn. Als u de levensduur van uw bestaande omgeving wilt verlengen dan is het belangrijk om het juiste onderdeel te kunnen adviseren zodat u deze snel en probleemloos kunt integreren.

Gaat u daarentegen innoveren met een nieuwe standaard voor uw IT-omgeving dan denken wij ook met u mee. Is uw bestaande netwerk al klaar voor het nieuwste type netwerkinterface? Is de geselecteerde hardware ook geschikt voor de nieuwste features van uw toekomstige besturingssysteem? Ook in deze situaties denken wij met u mee om de juiste oplossing te vinden.

Pre-configuratie

XCES kan uw hardware configuratie kosteloos samenbouwen volgens de gewenste specificaties. Vervolgens voeren wij altijd een initiële DOA check uit om te garanderen dat de configuratie werkend getest wordt afgeleverd.

Als laatste checken wij of de configuratie met de juiste benodigdheden (zoals cabling, powercords en interface modules) probleemloos kan worden aangesloten op locatie.

Voor het Windows Server platform zorgen wij bovendien voor een Out-Of-Box Experience (OOBE) pre-configuratie. Daarmee is de initiële Hyper-V omgeving opgezet in 30 minuten.

Installatie

Al onze hardware wordt met zorg samengesteld, vervoerd en afgeleverd op uw locatie. Wij kunnen desgewenst de on-site installatie begeleiden of zelfs de volledige configuratie en integratie voor u inregelen.

Gecertificeerd

Naast de opgebouwde praktijkervaringen onderhouden wij onze kennis ook intensief door de nodige certificering- en accrediatieprogramma’s te volgen. Zo hebben we gecertificeerde kennis in huis op het gebied van:

  • HPE ASE – ProLiant Server Solutions Integrator V3
  • HPE ATP – Server Solutions V3
  • HPE ASE – Storage Solutions Architect V2
  • HPE ATP – Storage Solutions V2
  • HPE Product Certified – OneView [2016]

En ontwikkelen we onze Microsoft Server 2012 en 2016 kennis continu met behulp van het MCSA-programma.

ESD-veilig

XCES heeft een volledig ESD-veilige ruimte aangelegd waar test, pre-configuratie en assemblage werkzaamheden kunnen plaatsvinden. Wij hebben in onze ESD-ruimte ook een NetApp Test Centrum ingericht om de NetApp storage hardware te testen op een goede werking, sanitization van de opslagmedia uit te voeren en onderdelen cosmetisch te checken.