lifecycle

lifecycle

Wij vinden dat bestaande IT-omgevingen veel langer mee kunnen

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en deze veranderingen zet uw markt en organisatie in beweging met steeds meer digitale mogelijkheden.

Om bij te blijven willen technologieleveranciers bij voorkeur dat u om de drie jaar vervangt en worden support services te kostbaar om te verlengen.

Wij vinden dat bestaande IT-omgevingen veel langer mee kunnen en betaalbaar kunnen blijven.

Actuele en end-of-life producten

XCES is gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en verhuur van nieuwe, remarketed en refurbished IT-hardware. U bent bij ons aan het juiste adres voor actuele producten, maar ook wanneer u op zoek bent naar een end-of-life artikel van de A-merken die we in ons assortiment hebben.

We bieden u midrange en high-end server-, netwerk- en storage hardware van HPE, NetApp, DataON en Cisco. Dat kunnen volledige configuraties zijn, opties of spare parts.

XCES levert hardware met verschillende condities en garanties. Afhankelijk van uw wensen leveren we van nieuw met fabrieksgarantie tot refurbished met garantie vanuit XCES. Zo garanderen we de kwaliteit van uw aankoop.

Gespecialiseerd in midrange en high-end A-merken

Op het gebied van server, netwerk en storage-systemen hebben we de belangrijke A-merken zoals HP, NetApp en Cisco in huis. Wij hebben jarenlang kennis opgebouwd in de midrange en high-end configuraties en onderdelen van deze merken. Dit kan variëren van de standaard Intel-based servers en storage tot bedrijfskritische systemen op datacenter-niveau.

Daarnaast leveren we kosteneffectieve Cluster-in-a-Box en high-performance S2D-3000 Cluster appliances van DataON.

HPE

XCES heeft zich vanaf het eerste uur toegelegd op het HP Enterprise server, netwerk en storage productportfolio. Wij leveren configuraties, opties en spare-parts van de Intel gebaseerde ProLiant servers tot de midrange AlphaServer, HP9000 en Integrity series. En op storage gebied gaat de kennis en voorraad van de HPE StorageWorks MSA series tot aan de HPE EVA Storage arrays en HPE Lefthand en StoreVirtual SAN solutions. Ook kunt u ons benaderen voor informatie en beschikbaarheid in de HPE Procurve networking familie.

Wij kunnen voor Digital producten, nu onderdeel van HP Enterprise, de opties en spare parts voor uitbreiding of vervanging van Digital VAX systemen en de (Digital) Compaq AlphaServers, van de DS10 tot de GS1280, leveren. XCES kan deze modellen inclusief de AlphaServer True64 Unix of OpenVMS licenties leveren.

XCES heeft een HPE Storage Test Centrum ingericht om storage hardware te testen op een goede werking, sanitization van de opslagmedia uit te voeren en onderdelen cosmetisch te checken.

NetApp

Het NetApp productassortiment voor refurbished, remarketed en zelfs nieuw is gebaseerd op kennis en beschikbaarheid van configuraties en onderdelen binnen de NetApp FAS Filer productlijn en de NetApp Shelves in de DS-series.

XCES heeft een NetApp Test Centrum ingericht om de NetApp storage hardware te testen op een goede werking, sanitization van de opslagmedia uit te voeren en onderdelen cosmetisch te checken. Daarnaast kunnen we de storage onderdelen klaarstomen voor de juiste NetApp Data ONTAP versie.

Cisco

XCES levert New Retail en Refresh networking hardware van Cisco, hoofdzakelijk in de categorieën Aironet Wireless, Catalyst Switching, ASA Security en UCS Datacenter.

[product_slider]