Logistiek

Logistiek

Professioneel magazijn

Ons magazijn bevindt zich in hetzelfde pand als ons kantoor, met slechts een paar stappen kunnen we direct schakelen met ons magazijn. Door de ruime opzet van onze logistiek kan XCES veel artikelen uit voorraad leveren. Daarnaast houden we voor steeds meer opdrachtgevers service- en contractvoorraden aan.

Snelheid van leveren en flexibiliteit staan voorop, ons magazijn is dan ook altijd bereikbaar op werkdagen tijdens onze kantooruren. Bovendien kijken wij buiten standaard cut-off tijden altijd wat nog de mogelijkheden zijn om uw zending op de plaats van bestemming te krijgen.

Uw zending goed verpakt

Voor een betrouwbare logistieke afhandeling verpakken wij harddrives en andere delicate IT-onderdelen in schuimverpakking van FOAMplus®.  Deze stootvaste en lichte verpakking beschermt uw product tijdens transport en zorgt dat we de prestaties op logistiek gebied ook waarmaken. Daarnaast gebruiken we voor de meeste pakketten merkloos zwart plastic omhulsel met XCES tape voor een neutrale uitstraling van uw pakket.

Veilig vervoer van uw zending

XCES gebruikt UPS (United Parcel Service) voor het standaard pakketvervoer in binnen- en buitenland. We hebben zeer goede ervaringen met UPS en naast de betrouwbare vaste ophaal- en aflevertijden kunnen we met UPS ook de flexibiliteit bieden voor een latere zending of eerdere ophaalopdracht. Dit komt omdat de logistieke hub van UPS zich dichtbij ons magazijn bevindt. Pakketvervoer bij UPS is goed verzekerd en altijd te volgen via een handig Track & Trace systeem.

Voor een koerierszending en palletvervoer in binnen- en buitenland (Europa) maakt XCES gebruik van Sneltransport Pater Ede BV. Binnen een half uur kan Sneltransport Pater een zending ophalen en 7/24 transporteren. Het biedt ons en onze klant veel flexibiliteit en hoge prestaties op logistiek gebied.

Daarnaast is de zending goed verzekerd en wordt het altijd veilig en gezekerd met meerdere spanbanden vervoerd. Bovenal zorgt Sneltransport Pater voor representatieve chauffeurs die een zending met zorg afleveren op de gewenste locatie.