Refurbished

Refurbished

Refurbished met 1 jaar omruilgarantie

Een refurbished product varieert van producten zonder de originele verpakking tot gebruikte producten. Deze kunnen enige gebruikerssporen bevatten maar zijn altijd volledig functioneel.

Refurbished producten zijn niet zoals de producten uit de officiële remarketing programma’s volledig gereviseerd. En veelal is de originele fabrieksgarantie verstreken. Echter in veel situaties bieden deze producten een zeer waardevolle oplossing. En geven ze ook de functionaliteit die je van het IT-onderdeel mag verwachten.

XCES biedt op refurbished hardware dan ook altijd een unieke 1 jaar omruilgarantie. In de meeste gevallen kunnen wij op refurbished hardware ook garantie-uitbreiding op maat aanbieden.

Hierdoor kunnen bestaande installaties toch makkelijk en betaalbaar worden uitgebreid, of onderdelen vervangen. En wordt de levensduur van de totale installatie met een relatief kleine investering weer verlengd.

Vragen over de mogelijkheden voor refurbished producten. Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.