Remarketed

Remarketed

Remarketed: zo goed als nieuw

Remarketed producten zoals HPE Renew of Cisco Refresh zijn merendeels afkomstig uit fabrieksoverschotten, democentra en channel returns. Uiteraard ontvangt u bij deze producten de originele en volledige fabrieksgarantie en is garantie-uitbreiding mogelijk.

HPE Renew

Remarketed producten zijn veelal ongebruikte producten die weer in een complete en originele staat zijn teruggebracht. Het HPE remarketed programma (HPE Renew) bestaat uit gereviseerde apparatuur, magazijn overstock en apparatuur die is gebruikt voor product demonstraties. Ook producten die zijn geretourneerd als gevolg van schade tijdens het transport of een defect onderdeel komen terug in de markt via het HPE remarketed programma. Deze producten worden binnen het programma gerepareerd en teruggebracht naar nieuw staat. Volgens HPE wordt elke gerenoveerd product gereviseerd en onderworpen aan strenge testen alvorens het weer verkocht wordt.

Cisco Refresh

refresh green squareHet Cisco Refresh portfolio bestaat uit gecertificeerd gereviseerde hardware die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van Cisco. Deze producten zijn voorzien van de laatste updates en worden geleverd met de standaard garanties en accessoires, gelijk aan nieuw. Met Cisco Refresh heeft u Cisco kwaliteit tegen lagere investeringen met uiteindelijk een vermindering in de total cost of ownership.

 

 

Naast remarketed kan XCES ook refurbished producten met 1 jaar omruilgarantie leveren. Meer lezen over refurbished producten.