Spare parts

Spare parts

Direct inzicht in beschikbaarheid van spare parts

U heeft een acute service verplichting en moet binnen de SLA-voorwaarden een onderdeel snel vervangen. De IT-installatie mag de bedrijfsvoering niet onnodige verstoren door downtime.
XCES kan helpen de benodigde spare parts snel te vinden. In de praktijk blijkt dat we vaak uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast hebben we de leveringskanalen en relaties om snel te achterhalen waar we kunnen sourcen.

De organisatie is ingericht op snel te handelen

We kunnen ook voor de levering van spare parts kort schakelen omdat we een kleine en platte organisatie hebben gebouwd waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en ondernemend is om direct te handelen.

Daardoor minimaliseren we fouten of ruis in de communicatie. Onze organisatie kent geen scheiding van functie en we hebben ook geen ingewikkelde overdrachtsmomenten in ons proces. We kunnen direct uitvoeren wat we in de e-mail of aan de telefoon afspreken.

Een aanvraag voor spare parts wordt daarnaast met dezelfde toewijding opgepakt als een volledige IT-configuratie omdat we begrijpen dat het IT-onderdeel hoe klein of groot van enorm belang is voor het succes en rendement van het IT-project of serviceverplichting

Van leverancierscode tot OEM-nummer

Onze mensen hebben verstand van zowel de inkoop als verkoop van spare parts. En dit gaat verder dan de standaard prijslijst en het voorraadsysteem. We hebben namelijk het inzicht in de relatie tussen leverancierscode, spare part- en OEM-nummer

Op zoek naar een spare part ter vervanging? Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.