Trade-in

Trade-in

Extra service en rendement

Heeft u als reseller van nieuwe IT hardware regelmatig klanten die blijven zitten met oude server-, netwerk- en storage systemen? XCES kan u het voordeel bieden uw klant van nieuwe hardware te voorzien én gelijk een oplossing te bieden door de oude hardware terug te nemen.

Deze trade-in overeenkomsten kunnen vaak een flinke besparing opleveren voor u én uw klant!

Geannuleerde orders

Naast overbodige hardware bij uw klant heeft u waarschijnlijk binnen uw organisatie ook te maken met geannuleerde orders, foutieve bestellingen of geopende verpakkingen die niet meer geretourneerd kunnen worden. Of het nu om een enkel artikel gaat of een complete magazijnopruiming, XCES kan uw overbodige hardware overnemen. Als u ons een kort overzicht stuurt van beschikbare voorraad dan kunnen wij u direct een passend aanbod voor trade-in doen.

U kunt ook ons Trade-in Aanvraagformulier downloaden. Als u dit document invult met de product en installatie gegevens en naar sales@xces.nl mailt, nemen wij uw aanvraag direct in behandeling.

Trade-in voor eindgebruikers

Bent u eindgebruiker van overbodige server-, netwerk- of storage systemen en biedt uw leverancier deze dienst niet aan dan kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u mogelijkheden van trade-in.

Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder in het scherm.

Verwijdering vertrouwelijke data

XCES houdt rekening met gevoelige en vertrouwelijke data op uw hardware. Wij verzekeren u door middel van een overeenkomst voor een volledige verwijdering van alle data op harde schijven. Volgens de internationaal erkende DOD 5220.22-M-richtlijnen heeft u een garantie op het veilig afvoeren van uw overbodige hardware.