Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Innoveer met je eigen Micorsoft Hybride Cloud

Azure Stack HCI

Dé oplossing van XCES: Azure Stack HCI is een on-premises, hyper converged infrastructure-oplossing. Het brengt software-defined compute, storage en networking samen op een gevalideerd systeem in jouw eigen lokale IT-omgeving. Microsoft Azure Stack HCI: de perfecte Azure uitkomst voor organisaties die niet naar de public cloud willen, maar wel optimaal van de voordelen van de cloud gebruik willen maken.

// Met XCES als partner een Azure hybride cloud

De voordelen van Azure Stack HCI

// Contactformulier

Experimenteer met Azure Stack HCI

Eerst zien, dan geloven? Test het in de omgeving van XCES.

* Verplichte velden

// Onze Azure Stack klanten

Deze organisaties gingen je voor

Hans Cobben
Manager infrastructure & Security
Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken.
Emilia Clarke
Sander Roording
System Administator bij Bouwcenter HCI
“We zijn helemaal bij en lopen zelfs voor qua techniek en innovatie. Er is minder hardware nodig voor dezelfde prestaties, de performancetesten die we gedaan hebben zijn erg positief.”
Emilia Clarke
Arne Groenenberg
IT System Manager bij Applus+
“We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden.”
Emilia Clarke
David van Wijnbergen
Sales & ICT Consultant bij HSB Haaften
“De migratie naar Azure Stack HCI is feilloos verlopen, geen enkele gebruiker heeft er iets van gemerkt. Daarnaast is alles volgens planning opgeleverd. Erg fijn, want afspraak is afspraak!”

Onze Partners

Microsoft
Aruba Networks
DataON
Hewlett Packard
Lenovo
// Azure Services

De belangrijkste Cloudservices op Azure Stack HCI

Azure Arc

Met Azure Arc krijgt jouw organisatie één centraal managementplatform voor alle resources, of deze nu binnen of buiten Azure staan. Op die manier zorg je dat jouw omgeving altijd veilig en up-to-date is, en dat jouw policy management op orde is.

Azure Kubernetes Service

Wanneer je cloud-native applicaties wil ontwikkelen en uitrollen binnen jouw organisatie, is Azure Kubernetes Service de beste manier om te beginnen: geïntegreerd beheer en governance voor lokale en multicloud Kubernetes-clusters.

Azure Virtual Desktop

Om jouw medewerkers te voorzien van de beste virtuele werkplek, gebruik je Azure Virtual Desktop: de enige VM-oplossing die volledig is geoptimaliseerd voor Windows 11 en Microsoft 365. Zo heb je altijd en overal toegang tot jouw werkplek.

Azure Percept

Wil je jouw organisatie laten groeien door de inzet van AI en Machine Learning? Dan is Azure Percept het antwoord: een gebruiksvriendelijk platform waarmee je op basis van handige templates binnen een paar minuten een proof-of-concept bouwt.

// Je huidige IT-infrastuctuur is toe aan een update

Verouderd datacenter?

Door een hoge beheerlast en een complexe, verouderde IT-omgeving ben je vooral bezig de boel draaiende te houden. Jouw IT-infrastructuur is niet meer up-to-date en er is geen tijd en ruimte voor innovatie. 

// Eerst zien, dan geloven. Test het in onze test omgeving

Herkenbaar?

Azure Stack HCI kan voor jouw organisatie het verschil maken. Wij vertellen je graag meer over hoe je de voordelen van cloud en datacenter combineert op jouw IT-omgeving. 

Vul onderstaand formulier in. We nemen z.s.m contact met je op!

nl_NL