Waarom XCES

Kennis en voorraad om IT-omgevingen te verlengen

Door de snelle technologische ontwikkelingen in ICT worden productlijnen constant vernieuwd. XCES heeft een organisatie ontwikkeld om juist de kennis en voorraad rondom de nieuwe en end-of-life producten beschikbaar te behouden zodat ICT-dienstverleners kunnen voldoen aan de service- en leveringsverplichting bij nieuwe en bestaande installaties.

De kennis bij XCES ligt op midrange en high-end server, netwerk en storage systemen van de belangrijke A-merken zoals HPE, NetApp en Cisco. Wij kunnen van deze A-merken de spare parts, opties en complete configuraties uit voorraad leveren. Nieuw, remarketed of refurbished. Voor verkoop of verhuur.

Daarnaast leveren we kosteneffectieve Cluster-in-a-Box en high-performance S2D-3000 Cluster appliances van DataON.

XCES beantwoordt uw vraagstuk

Voor een IT-project of serviceverplichting is een onderdeel of configuratie in de reguliere kanalen niet meer of niet tegen de juiste condities leverbaar.  U moet echter wel snel kunnen voldoen aan de vraag anders dreigt een escalatie bij de klant met nadelige gevolgen voor de relatie en continuïteit.

XCES is het alternatief en heeft de cultuur, kennis en voorraad om snel in te spelen op deze voor ons alledaagse vraag. Lees verder wat we u kunnen bieden.