Het bewijs

Het bewijs

De juiste cultuur

Het bewijs van onze toegevoegde waarde is gebaseerd op 15 jaar lang zorgen voor betrouwbare leveringen volgens afspraak en specificatie. En natuurlijk is niemand feilloos maar we zorgen altijd dat we de gemaakte afspraak nakomen. Al betekent dit dat we zelf in de auto moeten springen. En dit zeggen we niet alleen maar dat horen we ook van onze klanten.

De juiste cultuur voor een succesvolle leverancier van nieuwe, remarketed en refurbished IT-hardware schep je niet zo maar omdat je het zo nu en dan roept of verkiest als een van je kernwaarden.

Het ontstaat pas door jarenlang te sturen op wat we belangrijk vinden in alles wat we doen:

  1. weet waar je het over hebt;
  2. schakel snel;
  3. en kom je afspraken na.

We kunnen nu zeggen dat het verankerd zit in onze mensen en organisatie.

Direct contact, direct handelen

XCES is snel in de beantwoording van vragen en logistieke opvolging. We kunnen kort schakelen omdat we een kleine en platte organisatie hebben gebouwd waar iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en ondernemend is om direct te handelen.

Daardoor kunnen we ook fouten of ruis in de communicatie minimaliseren. Onze organisatie kent geen scheiding van functie en we hebben daarom ook geen ingewikkelde overdrachtsmomenten in ons proces. We kunnen direct uitvoeren wat we in de e-mail of aan de telefoon afspreken.

En deze aanpak hanteren we voor bestelling van een enkele optie of een complete configuratie. Alle aanvragen worden met dezelfde toewijding opgepakt omdat we begrijpen dat het IT-onderdeel hoe klein of groot van enorm belang is voor het succes en rendement van het IT-project of serviceverplichting.

Kennis en ervaring die verder gaat dan de standaard prijslijst

Onze mensen hebben verstand van zowel de inkoop, verkoop als verhuur van IT-hardware. En dit gaat verder dan een binnendienst functie, de standaard prijslijst en een voorraadsysteem.

We zijn gedreven om de specifieke oplossing te vinden en hebben de kennis en ervaring om het juiste artikel of configuratie te vinden omdat we ook inzicht hebben in de relatie tussen leverancierscode, spare part- en OEM-nummer

We hebben met onze mensen jarenlange kennis en ervaring opgebouwd in de ICT markt, specifiek op midrange en high-end server, netwerk en storage-systemen. Op dat specifieke vlak ligt dan ook ons specialisme.

A-merken: nieuw en refurbished

Het bewijs zit ook in het kunnen leveren van de juiste merken en productlijnen. Veelal uit voorraad. Aangevuld met extra garantiemogelijkheden, ook op refurbished, remarketed en buiten-garantie producten.

Bent u daarnaast ook op zoek naar test en pre-configuratie dienstverlening voordat we de zending afleveren dan hebben we een volledig uitgeruste ESD-ruimte en engineers in huis om dit vakkundig uit te voeren.

Lees meer over ons onze services.