Partners

Partners

Partners van XCES

Organisaties die openstaan om samen te werken om zo de beste mogelijke resultaten voor onze klanten te behalen passen binnen onze partnerstrategie: samenwerken om te excelleren. Door onze krachten te bundelen verzekert XCES succes en de beste gepersonaliseerde werkwijze voor onze klanten. Hierbij is wederzijds vertrouwen en toewijding de sleutel tot ons succes.

DataON is een hybride cloud computing company dat zich focust op het leveren van Microsoft Azure Stack HCI, on-premises storage systems, intelligent edge appliances en cloud-based Microsoft Azure Services.

Microsoft heeft de missie om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de oplossing van Microsoft die bijdragen aan digitale transformatie.

Building Networks uit Duitsland biedt hoogwaardige oplossingen gericht op Microsoft-technologieën. Jan Kappen (Microsoft Cloud en Datacenter Management MVP) en zijn team ondersteunen uw project tijdens de planning, installatie, support en training. Profiteer van jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en goede contacten.

Splitbrain is dé Microsoft Hybride Cloud partner van Nederland. Splitbrain bestaat uit echte vakidioten. Geen alleskunners, maar experts. Door gebruik te maken van innoverende Microsoft-technologieën, helpen wij bedrijven verder in hun digitale transformatie en nemen wij de keuzestress tussen on-premises en publieke cloud weg.

HPE Hybrid IT Silver Partner
Mellanox Authorized Partner Logo
Logo-Agrement-Aruba-Juillet-2019

HPE is een wereldwijd, edge-to-cloud Platform-as-a-Service bedrijf dat is gebouwd om uw organisatie te transformeren.
.
.

Mellanox Technologies is een toonaangevend leverancier van end-to-end Ethernet en InfiniBand intelligent interconnect oplossingen en diensten voor servers, storage en hyper-converged infrastructuur.

Aruba geloofd dat de meest dynamische klantervaringen plaatsvinden aan de Edge. Aruba’s missie is om innovatieve oplossingen te leveren  aan de Edge om krachtige bedrijfsresultaten te behalen.
.