Silver Services

Basic Incident Coverage met Silver Services

• Ondersteuning op alle werkdagen, tijdens standaard kantooruren (9×5)
  • Uw calls worden tijdens kantooruren binnen 4 uur on-site afgehandeld

Met Silver Services maakt u gebruik van:

• Één portaal voor het aanmelden en monitoren van hardware incidenten
  • Jaarlijkse Performance rapportage
  • Onze Services Kennisdatabank met al uw gegevens, zoals configuratie manuals en installatie instructies
  • Volledig flexibele looptijd

Bent u op zoek naar uitgebreide ondersteuning van uw hardware dan kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u mogelijkheden van Hardware Support Services. De volledige Service Description kunt u hier ook downloaden.

Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder in het scherm.