Hardware Support Services

Hardware Support Services

Hardware Support Services

null

Flexibele ondersteuning voor al uw hardware

De IT-infrastructuur wordt vaak gezien als de levensader van een organisatie. Organisaties groeien en veranderen en de infrastructuur beweegt hierin mee. Hierdoor ontstaat er door opschaling, innovatie en een tal aan andere mogelijkheden een infrastructuur die bestaat uit een combinatie van nieuwe, oude en zelfs End-of-Life hardware. Een situatie die vaak goed werkt voor een organisatie, maar die minder voordelig voor het verlengen van huidige en afsluiten van nieuwe support contracten.

Er is geen reden om met de nodige investeringen en risico’s over te gaan tot volledige vervanging omdat de basis fabrieksgaranties en ondersteuning aflopen. Tegelijkertijd kun je niet altijd eenvoudig voorbij een investeringswindow kijken. U wilt flexibel blijven en vrij zijn om de prioriteiten van uw bedrijfsvoering op een ander vlak te leggen.

null

Continuïteit voor uw organisatie

Een standaard supportverlenging vanuit de vendor is niet altijd flexibel genoeg. Het houdt weinig rekening met een mogelijke
combinatie van nieuwe en oude of zelfs End-of-Life hardware configuraties. Daardoor wordt een noodzakelijke verlenging zeer kostbaar en wordt u daardoor onnodig aangespoord om de bestaande omgeving (gedeeltelijk) te vervangen.

XCES biedt betaalbare ondersteuning om de levensduur van uw IT voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services, waarmee minor, major en critical hardware incidenten kunnen worden afgehandeld.

Hardware Support-pakketten

Brochure:

Additionele Hardware Support Services:

  • Pro-active Services – Periodieke System Health Checks
  • Pre-installatie
  • Installaties
  • Staging inclusief configuratie
  • Racken en stacken
  • Datacenter Services

Lees hier meer over onze Hardware Diensten.

Geïnteresseerd in onze Hardware Support Services?

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij bellen u binnen één werkdag terug.