Support Services

Support Services

Flexibele ondersteuning voor al uw hardware

Organisaties wensen flexibel om te gaan met de levensduur van bestaande IT-omgevingen. Het verlengen van de levensduur heeft veel voordelen.
Uw organisatie heeft de afgelopen jaren veel kennis voor het beheer in huis gehaald en de IT-omgeving biedt nog steeds de juiste prestaties en ondersteuning naar de business.

null
Hardware Support Services

Er is geen reden om met de nodige investeringen en risico’s over te gaan tot volledige vervanging omdat de basis fabrieksgaranties en ondersteuning aflopen. Tegelijkertijd kun je niet altijd eenvoudig voorbij een investeringswindow kijken. U wilt flexibel blijven en vrij zijn om de prioriteiten van uw bedrijfsvoering op een ander vlak te leggen.

Wilt u innoveren met vernieuwende technologieën, dan kunnen wij de nieuwe systemen als ook de bestaande en verouderde systemen afdekken. Om uw totale investering te waarborgen biedt XCES u flexibele en betaalbare Hardware Support Services.

null
Continuïteit van uw bestaande hardware

Een standaard supportverlenging vanuit de vendor is niet altijd flexibel genoeg. Het houdt weinig rekening met een mogelijke combinatie van nieuwe en oude of zelfs End-of-Life hardware configuraties. Daardoor wordt een noodzakelijke verlenging zeer kostbaar en wordt u daardoor onnodig aangespoord om de bestaande omgeving te vervangen.

XCES biedt betaalbare ondersteuning om de levensduur van uw IT nog voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services, waarmee minor, major en critical hardware incidenten kunnen worden afgehandeld.

null
Heldere visie

Wij vinden dat de levensduur van bestaande IT-omgevingen veel langer mee kunnen dan waar technologieleveranciers op aansturen. De hardware uitbreiding, vervanging en de hardware support moeten dan wel kosteneffectief beschikbaar zijn. Vooral ook buiten de standaard garantieperiode. Eventueel voor afwijkende of kortere looptijden en in een mix van nieuwe, oude en remarketed hardware.
Én indien de beheercomplexiteit te groot wordt, moeten organisaties stapsgewijs simpele en betaalbare modernisering in hun IT-omgeving kunnen doorvoeren en voorsorteren op cloudtechnologie.

null
Specialist in midrange en high-end server, netwerk en storage systemen

XCES is de specialist in de inkoop, verkoop, verhuur en support van nieuwe en remarketed server, netwerk en storage-configuraties, opties & spare parts van de belangrijke A-merken zoals HP, NetApp en Cisco.
XCES is tevens officieel distributeur van DataON hyperconverged appliances; compute power en storage services in een all-in-one oplossing.
Deze samengestelde en eenvoudig te beheren Microsoft- en software-defined systemen bieden hoge prestaties, schaalbaarheid en eenvoud in beheer.
DataON oplossingen zijn volledig Windows Server 2012/2016 gecertificeerd en in samenwerking met Microsoft, Azure cloud ready gemaakt.

Brochure: