Hardware Support Services

Hardware Support Services

DataON hardware garantie

De standaardgarantie op DataON hardware is 2 jaar op basis van advanced parts replacement (omruil van onderdelen). De standaardgarantie is naar wens uit te breiden in looptijd en serviceniveau.

U kunt de DataON hardware support services ook combineren met uw bestaande hardware en in een mix van nieuwe, oude en refurbished hardware.

Flexibele ondersteuning

XCES biedt flexibele en betaalbare Hardware Support Services, waarmee minor, major en critical hardware incidenten kunnen worden afgehandeld:

brochure

 

Basic Incident Coverage met Silver Services

Emergency Incident Coverage met Gold Services

DataON spare parts direct beschikbaar

XCES is naast Europees distributeur ook de partner die de fabrieksgaranties voor DataON in Europa afhandelt. We bieden daar bovenop additionele support services waardoor we beschikken over een DataON spare part voorraad voor Europa in ons magazijn in Veenendaal .

Hierdoor zijn klanten van XCES voor hun bedrijfskritische DataON oplossingen niet afhankelijk van de logistieke uitdagingen vanuit de Verenigde Staten zoals tijdsverschillen, langere transporttijden, uitdagingen bij douaneafhandeling en onvoldoende directe aansluiting met de fijnmazige distributie en snelle transportmogelijkheden binnen Europa.

Voordelen

Naast de gebruikelijke voordelen, zoals zekerheid in ondersteuning en bedrijfscontinuïteit, bieden we de volgende voordelen:

  • Hardware Support Services ook als de standaard fabriekstermijn van DataON verlopen is
  • Betaalbaar met volledige flexibiliteit in looptijden, condities en responstijden
  • Ook toepasbaar in combinatie met uw bestaande hardware en in een mix van nieuwe, oude en gebruikte hardware
  • Alles bereikbaar via één direct serviceportaal
  • Beschikbaarheid van DataON spare part voorraad binnen Europa

 

Neem voor meer informatie gerust telefonisch contact op met onze servicedesk op +31 (0)318 559 370, stuur een email naar sales@xces.nl of start direct een chat rechtsonder in uw scherm. De volledige Service Description kunt u hier ook downloaden.