Projecten

Projecten

Extra hulp bij projecten nodig

Uw IT-project loopt volledig op schema, maar dan blijkt toch dat een hardwareonderdeel moeilijk leverbaar is of hardwareonderdelen zijn niet tegen de juiste condities te verkrijgen om projecten succesvol en winstgevend op te leveren. U kunt niet verder en de kans bestaat dat het project door deze vertraging niet op tijd opgeleverd kan worden. XCES kan de oplossing bieden!

Op voorraad of snel kunnen sourcen

Doordat we bij XCES, naast onze eigen voorraad, contacten over de hele wereld hebben, vinden we snel de producten tegen de juiste condities. Zo hoeft u uw planning niet aan te passen en wordt uw project op tijd opgeleverd.

Marge herstel voor IT-project

Het kan voorkomen dat de concurrentie groot is of extra investeringen nodig zijn om de klant tevreden te stellen. XCES kan hulp bij projecten bieden om de winstmarge te herstellen. Vaak kunnen we belangrijke onderdelen van een configuratie met een beter geprijsd nieuw of remarketed product invullen.
Daarmee kunt u een winstgevend project opleveren bij een tevreden klant.

Afgesproken levertijd naar uw klant behalen

Voor een IT-project staat de opleveringsdatum onder druk. Vaak is dit terug te voeren tot slechts enkele in de reguliere kanalen moeilijk leverbare onderdelen. XCES kan een oplossing bij dit soort projecten bieden waardoor de levertijd van de volledige configuratie wordt behaald zonder af te doen aan het rendement en de kwaliteit van het project.

Hulp bij een project nodig? Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.

Vervangen moet altijd snel en betrouwbaar

ICT leveranciers en dienstverleners bieden aan de eindgebruiker steeds vaker volledige service en ontzorging terwijl de technologie en de veranderingen in productcatalogi continue doorgaan. De vraag naar snelle levering van nieuwe onderdelen of voor het vervangen van bestaande onderdelen die niet meer in de reguliere catalogus voorkomen groeit. XCES is de specialist die in deze niche de broodnodige leverbetrouwbaarheid kan bieden.

Uitbreiden van bestaande IT-hardware

Globalisatie en internet geeft een nieuwe dynamiek, waar markten zijn verbonden en organisaties voortdurend in beweging zijn. Ze passen zich aan en pakken kansen om te groeien, betreden nieuwe markten en kopen nieuwe bedrijfsonderdelen. In deze situaties ontstaat altijd de vraag of en hoe organisaties bestaande IT-capaciteit (tijdelijk) kunnen uitbreiden.

XCES kan zorgen voor new retail of indien end-of-life voor remarketed product om deze behoefte in te vullen. Uitbreiden van bestaande IT-installaties geeft snel extra capaciteit en performance verbeteringen.

Dat kan ook een tijdelijk karakter hebben door de mogelijkheden van verhuur te benutten.

Vragen over uitbreiden van een bestaande IT-installatie? Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.