Vervangen

Vervangen

Vervangen moet altijd snel en betrouwbaar

ICT leveranciers en dienstverleners bieden aan de eindgebruiker steeds vaker volledige service en ontzorging terwijl de technologie en de veranderingen in productcatalogi continue doorgaan. De vraag naar snelle levering van nieuwe onderdelen of voor het vervangen van bestaande onderdelen die niet meer in de reguliere catalogus voorkomen groeit. XCES is de specialist die in deze niche de broodnodige leverbetrouwbaarheid kan bieden.

Afspraak is afspraak

Snel schakelen, kennis van zaken en altijd leveren volgens afspraak zorgt dat we de juiste onderdelen betrouwbaar leveren, zodat het vervangen van het onderdeel vanuit de serviceverplichting naar tevredenheid kan worden uitgevoerd.

Kern van alles is: afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen omdat we begrijpen dat het IT-onderdeel hoe klein of groot van enorm belang is voor het succes en rendement van het IT-project of serviceverplichting.

Vragen over vervangen van IT-hardware? Bel +31 (0)318 559 370, mail sales@xces.nl of start een chat rechtsonder op deze pagina.