Verhuur

Verhuur

Verhuur biedt flexibiliteit

In situaties waar u tijdelijk extra IT-capaciteit nodig heeft is huren altijd een goede optie. Zo draait uw bedrijf verder zonder dat u hoeft te investeren. Het huren van IT-hardware heeft verschillende voordelen: U bespaart tijd en geld en verhoogt tevens de flexibiliteit van uw bedrijfsvoering.

Er zijn verschillende situaties waar verhuur een goed alternatief kan bieden:

Testen van hardware

Nieuwe of vervangende hardware aanschaffen is vaak geen eenvoudige keuze. U kunt een hoop zorgen wegnemen door er voor te kiezen de beoogde configuratie eerst uit te testen in uw eigen omgeving. Vervolgens kunt u er voor kiezen om de huur voor langere tijd voort te zetten om zo uw investering te spreiden. Uiteraard behoort aanschaf na een korte huurperiode ook tot de mogelijkheden.

Als u wilt innoveren met bijvoorbeeld hyperconverged infrastructuur en software-defined storage kunt u met huren eenvoudiger de overstap maken. Ook vernieuwende technologieën kunt u testen door deze apparatuur eerst voor een bepaalde tijd te huren.

Uitbreiding End-of-Life installaties

U kunt een bestaande omgeving voor langere tijd nog uitbreiden met identieke hardware om zo de levensduur aanzienlijk te verlengen.

XCES heeft ruime kennis en voorraad van bijvoorbeeld NetApp hardware voor storage omgevingen. Ook remarketed productlijnen zoals Cisco Refresh en HPE Renew passen uitstekend bij het verlengen of uitbreiden van bestaande installaties. In deze situatie is huren een dan ook een passende oplossing.

Overbruggen van levertijden

Als uw project dreigt te vertragen omdat de benodigde hardware tijdelijk of zelfs helemaal niet meer leverbaar is kunt u door te huren direct beschikken over de ICT die u nodig heeft.

Ondersteuning migratietraject

In het geval van een complex migratietraject is het altijd verstandig om extra capaciteit voorhanden te hebben en is huren een waardevolle toevoeging.

Verhuur voorstel op maat

XCES geeft advies en bekijkt samen met u wat het beste werkt om u vervolgens een passend voorstel voor verhuur te doen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via sales@xces.nl of u belt direct +31 (0)318 559 370.

De producten die wij voor verkoop aanbieden kunt u in veel gevallen ook huren. Daarnaast kunt u voor beschikbaarheid, prijzen en specificaties van HPE en NetApp storage producten ook kijken op storage.xces.nl.

Zoekt u IT-hardware van een andere vendor of een andere productrange, dan bekijken wij graag met u de mogelijkheden om dit op basis van verhuur aan te bieden.