Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

TRADE IN SERVICE // XCES
// Trade in

Ontdek uw restwaarde

Wilt u weten welke prijs u voor uw oude hardware kunt krijgen, neem dan direct contact met ons op. Onze jarenlange ervaring met het ophalen, beoordelen, refurbishen of recyclen, levert u direct geld op. Geld dat u kunt investeren in nieuwe apparatuur, of geld dat u kunt doneren aan goede doelen. Aan u de keuze!

XCES heeft niet enkel als doel zoveel mogelijk geld voor u op te halen; een transparant proces en weten wat er met uw kostbare data gebeurt, is zeker net zo belangrijk. Daarom maken wij zoveel mogelijk diensten voor u inzichtelijk: hoe verwijderen wij uw kostbare data van de devices, hoe vervoeren wij veilig uw hardware en hoe werken wij op onze locatie tijdens het beoordelen en verwijderen van uw hardware. Elke stap kunnen wij voor u inzichtelijk maken

Nu een eerste indicatie krijgen van uw verouderde apparatuur?

Bel +31(0)318 559 370 (André van den Berg) of stuur een e-mail naar trade-in@xces.nl

Verouderde systemen zijn meer waard dan u denkt

Vaak zijn (financieel) afgeschreven laptops of mobiele telefoons op het eerste gezicht ook technisch afgeschreven. Niets is minder waar(d), hoe beter u met deze toestellen bent omgegaan, hoe hoger de restwaarde van deze producten. Maar ook producten die in eerste instantie niets meer waard lijken, zijn “onder de motorkap” vaak nog van waarde.

 

Een eerlijke trade-in levert een eerlijke prijs op

In Europa zijn honderden partijen werkzaam in de wereld van repair, refurbish en recycling. Er is namelijk behoorlijk veel te verdienen in deze business. Ook XCES wil een gezonde marge maken op uw oude IT apparatuur, maar wij geloven wel dat delen ook vermenigvuldigen is. Als wij u deelgenoot maken van de opbrengsten die wij als verkopende en inkopende partij ontvangen, zal u ons aanbevelen aan andere klanten én draagt u middels onze goede doelen bijdrage, zelf ook altijd bij aan een eerlijke wereld. Een win-win situatie wat ons betreft.

Welke devices kan u inleveren?

Op dit moment kunt u bij ons alle laptops, tablets en mobiele telefoons inleveren. Daar hebben wij veel ervaring mee en hebben wij een groot netwerk in Europa voor opgebouwd. Sinds 2015 hebben onze partners altijd een faire prijs voor onze klantapparatuur geboden en kunnen wij onze diensten zoals data wipe en grading op een betrouwbare manier uitvoeren.

Nu een eerste indicatie krijgen van uw verouderde apparatuur? Bel +31(0)318 559 370 (André van den Berg) of stuur een e-mail naar trade-in@xces.nl

// Trade in

Hoe werkt trade in?

Eerst een indicatieve prijs

U meldt uw verouderde apparatuur bij ons aan via onze website of per e-mail aan waarbij u aantallen, leeftijd, eerste status / eigen beoordeling (incl. foto’s), IMEI nummer doorgeeft. Binnen 48 uur ontvangt u een eerste indicatieve prijs voor de trade-in en voor onze data wipe diensten. Zonder eerst date te wipen, kunnen wij vanwege GDPR regelgeving uw apparatuur niet beoordelen.

Vervolgens besluit u wel of niet uw apparatuur te laten ophalen waarna een technische en cosmetische beoordeling door onze technische experts op onze locatie Veenendaal plaatsvindt. Vervolgens bieden wij deze beoordeelde apparatuur aan onze partners in Europa aan en ontvangt u binnen 48 uur een definitief voorstel voor de trade-in.

Nu vast een eerste indicatie krijgen van uw verouderde apparatuur? Bel +31(0)318 559 370 (André van den Berg) of stuur een e-mail naar trade-in@xces.nl

 
Referenties en certificeringen

XCES heeft betrouwbaarheid en transparantie hoog in het vaandel staan. En aangezien wij van WC eend niet de WC kunnen adviseren, vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons aanbevelen en dat wij onafhankelijke certificeringen gebruiken. 

Onze klanten bevinden zich zowel in het publieke domein (onderwijs, zorg) als ook in de commerciële sector waar grote organisaties steeds vaker voor onze data wiping en grading diensten kiezen. Wij brengen u graag in contact met onze klanten, uit discretie vermelden wij hier geen klantnamen.

Voor onze data wiping en gradingdiensten maken wij gebruik van MCE, Blancco en Softthinks en als logistieke partner werken wij al sinds de start samen met DHL.

Wilt u onze diensten uitproberen in een eerste kleine batch?

 

// Trade in

Test onze dienstverlening

Wij snappen dat een eerste ervaring met ons niet meteen over honderden of duizenden apparaten gaat. Waarom test u onze dienstverlening niet uit met een kleine batch van 20 mobiele telefoons? U ziet hoe wij werken en u merkt dat wij een faire prijs bieden.

Onze kennismaking begint met een kosteloze beoordeling en het kosteloos ophalen van deze eerste batch. Daarnaast bieden wij u in deze eerste test batch altijd het volledige inruilbedrag dat wij van onze Europese partners ontvangen 1 op 1 aan u door. Onze standaard opslag rekenen wij u de eerste keer niet door.

Vraag de test aan via deze link. 

// Trade in

Heeft u vragen over trade in?

Stel deze dan gerust! Vul onderstaand contactformulier in, of neem direct contact op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk verder helpen. 

nl_NL