Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Vacature

Inside sales

32 – 40 uur

Wij zoeken jou: een gedreven salestopper die vanuit de binnendienst voldoening haalt uit (potentiële) klanten van Hybride Cloud oplossingen te voorzien.

XCES kantoor
XCES aan het werk resma en leroy
// Over ons

Het bedrijf: XCES

Een klein bedrijf met grote impact en bereik: al ruim 20 jaar zijn wij nationaal en internationaal een serieuze speler in het bieden van hoogwaardige IT oplossingen. We verbinden de oude wereld met de nieuwe wereld, de Microsoft Azure Cloud. Wij denken in kansen, innoveren en leveren maatwerk. Niet voor niks bestaat onze internationale klantenportefeuille voor een groot deel uit jarenlange relaties. Werken bij XCES betekent grote impact maken bij vele eindgebruikers en resellers door het bieden van IT en Hybride Cloud oplossingen.

Wat ga je doen?

Geen werkdag is hetzelfde. Jij hebt de vrijheid hoe je je dagen invult want jij weet heel goed hoe je (potentiële) klanten bereikt en uitbouwt. Je doel is om op vrijdagmiddag tijdens de borrel je successen te delen met je geïnteresseerde collega’s en deze samen te vieren. Dit zijn teamprestaties. Je werkt namelijk nauw samen met de IT experts om een passende oplossing aan te kunnen bieden en met de buitendienst om optimaal de markt te bewerken. Jij zorgt ervoor dat de agenda van de accountmanager goed gevuld is met afspraken met potentiële klanten en zorgt ervoor dat bestaande klanten voldoende aandacht krijgen. Doordat alle lopende offertes administratief door jou zijn verwerkt, heb je goed zicht op wat er in de pijplijn zit. Wanneer er een deal wordt gesloten verwerk je met een voldaan gevoel de verkoop- en inkooporders. Hier doe je het voor!

Wij zoeken jou!

Het is handig als je ervaring hebt met sales en affiniteit hebt met IT (Cloud oplossingen, hardware en software). We willen jou dit ook graag leren. Onze klanten zijn Nederlands, Engels en Duitstalig, en jij bent daarom ook communicatief vaardig in deze talen. Jij bent een gezellige collega in ons team en hebt de gunfactor voor onze (potentiële)klanten.

Wat je van ons mag verwachten 
  • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Dit is een richting, wij spreken graag samen arbeidsvoorwaarden af die passen bij de functie, jouw kennis en ervaring.
  • Pensioenopbouw, vakantiegeld, decemberuitkering, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een laptop en smartphone. Mogelijkheid tot provisie.
  • Leuke uitjes met klanten en collega’s, zoals concerten en etentjes in de Ziggo Dome Business Club, maken jouw functie nóg leuker.
  • Een werkplek op een modern kantoor in Veenendaal (provincie Utrecht), (deels) thuiswerken mogelijk in overleg.
  • Mogelijkheid tot verder ontwikkelen en doorgroeien.
  • Je krijgt vrijheid maar ook hulp waar nodig van een gezellig en gemotiveerd team.
Interesse?

Meer weten? Wij vertellen je graag meer! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318-559370, je kunt vragen naar André van den Berg (Managing Director). Jouw CV kan je sturen naar a.vandenberg@xces.nl. Over jouw motivatie, wie jij bent en wij zijn, spreken we graag persoonlijk met je.

// Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?

Zie je geen vacature die bij jou past, maar ben je er toch van overtuigd dat jij van toegevoegde waarde kan zijn voor XCES? Dan komen we graag in contact! 

Stuur je motivatie en CV naar a.vandenberg@xces.nl dan zullen wij contact met jou opnemen. 

nl_NL