With almost 20 years of experience, we know how to make the connection between traditional on-premise infrastructures and modern hybrid cloud solutions.

Support

Create a ticket in our ITRP portal

Contact

Fokkerstraat 22a 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Vacature

Accountmanager New Business

32 – 40 uur

Wij zoeken jou: een gedreven salestopper die er voldoening uithaalt om (potentiële) klanten van passende hybride cloudoplossingen te voorzien.

XCES pauze
XCES kantoor
// Over ons

Het bedrijf: XCES

Een klein bedrijf met grote impact en bereik: al ruim 20 jaar zijn wij nationaal en internationaal een serieuze speler in het bieden van hoogwaardige IT-oplossingen. We verbinden de oude wereld met de nieuwe wereld, de Microsoft Azure Cloud. Wij denken in kansen, innoveren en leveren maatwerk. Niet voor niks bestaat onze internationale klantenportefeuille voor een groot deel uit jarenlange relaties. Werken bij XCES betekent grote impact maken bij vele eindgebruikers en resellers door het bieden van hybride cloudoplossingen.

Wat ga je doen?

Geen werkdag is bij XCES hetzelfde. Jij hebt de vrijheid hoe je je dagen invult want jij weet heel goed hoe je (potentiële) klanten bereikt en uitbouwt. Jij bent dan ook het minste van ons team op kantoor. Je doel is om op vrijdagmiddag tijdens de borrel je successen te delen met je geïnteresseerde collega’s en deze samen te vieren. Dit zijn teamprestaties. Je werkt namelijk nauw samen met de IT experts om een passende oplossingen aan te kunnen bieden en ook met inside sales voor het genereren van leads, het afhandelen van deals en het coördineren van projecten.

Wij zoeken jou

Jij hebt ervaring met sales en affiniteit met IT (cloudoplossingen, hardware en software). Je hebt al een netwerk opgebouwd in de IT en bent toe aan een volgende stap. Je bent een zelfstandige maar betrokken collega in ons team en hebt de gunfactor voor onze potentiële klanten. Jij zorgt ervoor dat XCES verder groeit.

Wat je van ons mag verwachten? 
  • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Pensioenopbouw, vakantiegeld, decemberuitkering, 25 vakantiedagen, leaseauto, een laptop en smartphone. Mogelijkheid tot provisie.
  • Leuke uitjes met klanten en collega’s, zoals concerten en etentjes in de Ziggo Dome Business Club, maken jouw functie nóg leuker. 
  • Een werkplek op een modern kantoor in Veenendaal (provincie Utrecht), (deels) thuiswerken mogelijk in overleg.
  • Mogelijkheid tot verder ontwikkelen en doorgroeien.
Interesse?

Meer weten? Wij vertellen je graag meer! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318-559370, je kunt vragen naar André van den Berg (Managing Director). Jouw CV kan je sturen naar a.vandenberg@xces.nl. Over jouw motivatie, wie jij bent en wij zijn, spreken we graag persoonlijk met je.

Open application

Not found a suitable job vacancy?

If you don't see a job vacancy that fits you but are convinced that you can bring value to XCES, we'd love to hear from you!" 

Stuur je motivatie en CV naar a.vandenberg@xces.nl dan zullen wij contact met jou opnemen. 

en_US