Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// HPE

Optimale samenstelling en flexibele ondersteuning
voor jouw datacenter

HPE is als leverancier van zowel de hybride cloud als traditionele datacenter oplossingen een van onze vaste partners. 

Een IT-infrastructuur kent geen ‘one size fits all’. Samen met HPE kunnen wij naadloos de verbinding leggen tussen de traditionele, lokale infrastructuur en de moderne hybride cloud oplossingen. Wanneer jij een nieuwe configuratie voor jouw lokale infrastructuur nodig hebt, kunnen wij jou ook volledig ondersteunen. 

DATACENTER
Traditioneel datacenter
Laat jouw lokale IT-omgeving excelleren. Bij XCES hebben ruime kennis en voorraad van HPE hardware voor jouw storage, server en netwerk.

GREENLAKE
HPE Greenlake
HPE GreenLake is speciaal ontworpen voor het implementeren van Microsoft's Azure Stack HCI oplossing in een integrated system.

VALIDATED
ProLiant servers
Compute kracht wat is ontwikkeld voor jouw hybride toepassingen. De ProLiant range biedt integrated systems en validated nodes voor jouw Azure Stack HCI oplossing.
// Oplossingen voor ieder probleem

Welke datacenter diensten zijn er

Naast het leveren van hardware kan XCES ook ondersteunen bij het plaatsen, verhuizen en op orde brengen van jouw datacenter.

Pre-installatie

Een nieuw aangekochte oplossing nalopen, up-to-date brengen en installeren met een operating systeem of hypervisor.


Racken en stacken

Aan de hand van opgestelde racktekeningen wordt de apparatuur ingebouwd en de stroomverdeling gerealiseerd. Dit kan zowel in een nieuw als bestaand rack.

Server Health Check

Wij nemen jouw IT-infrastructuur onder de loep met deze dienst. Wij kijken hoe de systemen ervoor staan en na de inventarisatie wordt er een adviesrapport opgesteld.

// HPE

De juiste server voor ieder project

Een IT-infrastructuur kent geen ‘one size fits all’ en zo ook de bijbehorende werkzaamheden niet. Samen met HPE zijn wij jouw partner in digitale transformatie en leggen naadloos de verbinding tussen de traditionele, lokale infrastructuur en de moderne hybride cloud oplossingen.

 Wanneer jij een nieuwe configuratie voor jouw lokale infrastructuur nodig hebt ondersteunen wij jou volledig. Wij bieden een gepersonaliseerd pakket aan diensten aan voor elke situatie.

Close up XCES
XCES aan het werk
HPE XCES
500x500-018
// Datacenter support

Continuïteit & flexibiliteit

Een standaard supportverlenging vanuit de leverancier is niet altijd flexibel genoeg. Het houdt weinig rekening met een mogelijke combinatie van nieuwe en oude of zelfs End-of-Life hardware configuraties. Een noodzakelijke verlenging wordt daardoor zeer kostbaar. Met vaak een (gedeeltelijke) vervanging van jouw IT-omgeving tot gevolg.

Wij bieden betaalbare ondersteuning om de levensduur van jouw IT voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services, waarmee wij minor, major en critical hardware incidenten afhandelen.

// IT producten

Snelle levering van
IT-onderdelen

Wij hebben ruime kennis en voorraad van hardware voor jouw storage, server en/of netwerk. Plotseling benodigde spare parts kunnen we snel leveren en in situaties waar je tijdelijk extra IT-capaciteit nodig heeft, is huren altijd een goede optie. Ook bieden wij verschillende refurbished en remarketed productlijnen aan.

HPE datacenter care backup analysis
XCES
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
Genius Technoconsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systemenhuis en is al meer dan 35 jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent potentieel als bij XCES. Reeds tijdens de planning van het cluster ondersteunde XCES ons met geduld en veel knowhow. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op onze vragen op elk moment en op zeer korte termijn en was niet boven het vinden van een oplossing voor onze problemen, zelfs na uren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden! "
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heb je nog vragen?

We helpen je graag verder. Laat jouw gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. 

* Verplichte velden

nl_NL