Services

Toegevoegde waarde met afgestemde services voor elke specifieke situatie

De toegevoegde waarde van onze services start bij het vinden van het juiste product of configuratie tegen de juiste conditie. We gaan daarbij verder dan de standaard prijslijsten en configuratie gidsen. We zijn gedreven om de specifieke oplossing te vinden en hebben de kennis en ervaring om het juiste artikel of configuratie te vinden omdat we ook inzicht hebben in de relatie tussen leverancierscode, spare part- en OEM-nummer.

Aanvullend op het juiste product of configuratie heeft XCES afgestemde services zoals Hardware Support Services, verhuur, trade-in en logistieke dienstverlening.

Het juiste product

Een kapot onderdeel dat niet meer te leveren is? Gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden doordat u niet de nieuwste hardware heeft? Vernieuwen lijkt soms de enige oplossing om een goede continuïteit van uw IT-omgeving te waarborgen.

Maar waarom vernieuwen als uw systeem verder nog goed draait? XCES helpt u om de continuïteit van uw oudere hardware te waarborgen zonder dat u een nieuw systeem aan hoeft te schaffen.

Lees verder over de verschillende situaties waarin we u kunnen helpen met het vinden van het juiste product of totale configuratie.

De juiste dienst

Of het nu gaat om de huur van een HP, NetApp of Cisco-systeem, hulp bij een slecht leverbaar onderdeel voor een project, levering van een end-of-life product, extra garanties op refurbished producten of onze logistieke dienstverlening met ESD-ruimte en veilige verpakking van schokabsorberend materiaal.

XCES kan deze toegevoegde waarde leveren. Lees meer over onze dienstverlening, zoals verhuur.