Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// SERVICES

Advies en support

Of je nu aan het begin staat van je hybride cloud migratie of al onderweg bent, XCES is er om je te ondersteunen bij het opzetten, optimaliseren en beheren van je IT-infrastructuur. Dit zorgt er niet alleen voor dat alles soepel blijft draaien; het vermindert ook de complexiteit, verbetert kostenbeheersing en stimuleert groei en innovatie.. Door jarenlange ervaring met deze transities zijn de valkuilen goed bekend en kan een soepele transitie worden gegarandeerd. De eerste en belangrijkste stap in het proces is het inventariseren van de huidige situaties en de IT-eisen. Op basis van deze wensen en behoeften kan vervolgens een route worden uitgestippeld om toe te werken naar het gewenste eindresultaat. 

STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1038_2
Triangle 1 - down
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1172_2
Triangle 2
CSP
CSP
Microsoft heeft op dit moment verschillende programma’s voor de afname van cloudlicenties en heeft deze, ondersteund door het Microsoft Customer Agreement, samengebracht onder de New Commerce Experience.


LEES MEER
MANAGED
Managed services
Het doel van Managed Services is het gedeeltelijk of volledig beheren van jouw hybride cloudomgeving, inclusief migratie, onderhoud en optimalisatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat alles soepel blijft draaien; het vermindert ook de complexiteit, verbetert kostenbeheersing en stimuleert groei en innovatie.
LEES MEER
SUPPORT
Support
Door middel van betaalbare Hardware Support Services bieden wij flexibele ondersteuning om de levensduur van uw IT nog voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services.


LEES MEER
// CHECK ONZE PARTNERS
DataOn
Microsoft
Hewlett Packard
// contact

Laat je gegevens achter

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

*Verplichte velden

nl_NL