Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// SERVICES

Bent u van plan uw datacenter op te frissen of
om gedeeltelijk te migreren naar de cloud?

Wij helpen in dit proces, zodat uw organisatie de juiste oplossing krijgt, waarbij vaak een combinatie van on-premises en cloud, de beste keuze is. Door jarenlange ervaring met deze transities zijn de valkuilen goed bekend en kan een soepele transitie worden gegarandeerd. De eerste en belangrijkste stap in het proces is het inventariseren van de huidige situaties en de IT-eisen. Op basis van deze wensen en behoeften kan vervolgens een route worden uitgestippeld om toe te werken naar het gewenste eindresultaat. Laat onze experts u helpen om onverwachte verrassingen te voorkomen.

Blije medewerker aan het werken met azure stack hci, Cloud computing en verschillende tools.
Triangle 1 - down
XCES systeem
Triangle 2
CSP
CSP
Microsoft heeft op dit moment verschillende programma’s voor de afname van cloud-licenties en gaat deze, ondersteund door het Microsoft Customer Agreement, harmoniseren: de New Commerce Experience.

LEES MEER
HARDWAR
Hardware diensten
Een IT infrastructuur kent geen ‘one size fits all’ en zo ook de bijbehorende werkzaamheden niet. Wij bieden een gepersonaliseerd pakket aan diensten aan voor elke situatie. Wij adviseren u zodat u de juiste hardware heeft voor iedere uitdaging.

LEES MEER
TRADE-IN
Trade-in
Wilt u weten welke prijs u voor uw oude hardware kunt krijgen, neem dan direct contact met ons op. Onze jarenlange ervaring met het ophalen, beoordelen, refurbishen of recyclen, levert u direct geld op.
LEES MEER
SUPPORT
Support
Door middel van betaalbare Hardware Support Services bieden wij flexibele ondersteuning om de levensduur van uw IT nog voor een bepaalde tijd te verlengen. Deze ondersteuning bestaat uit Silver Services en Gold Services.
LEES MEER
// ADVIES

Voor ieder probleem bestaat een oplossing

Legacy IT

Ik wil mijn legacy IT infra moderniseren maar ik weet niet welke route ik moet volgen.

Toekomstgericht

Wij willen een flexibele, maar betaalbare en toekomstvaste IT infrastructuur.

Continue beschikbaar

Mijn IT omgeving moet continue beschikbaar en operationeel zijn maar wel mét de voordelen van de cloud.

Joost Dubbelman

Technical expert
Joost is een altijd vrolijke allround technical expert op meerdere fronten. Hij houdt zich de laatste jaren vooral bezig met het hybride cloud stuk van Microsoft. Joost is al meer dan 20 jaar werkzaam in de ICT en heeft dus heeft dus veel kennis opgebouwd in die jaren op verschillende gebieden. Samen de beste oplossing voor de klant bedenken en implementeren geeft hem energie.

Martijn Ditmar

Technical expert

Martijn is een opgewekte, technical expert die in verschillende vakgebieden de nodige technische kennis heeft opgedaan. Sinds 1997 is Martijn werkzaam in de ICT.  De laatste jaren heeft hij zich met name gericht op de software defined datacenteromgevingen. De focus van Martijn ligt op het samenstellen van HPE en hyperconverged oplossingen gebaseerd op Azure Stack HCI

Advies nodig?

Neem contact op via info@xces.nl of vul het contactformulier in.

// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Splitbrain
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Mellanox
DellEMC
Lenovo
// contact

Heeft u nog vragen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

*Verplichte velden

nl_NL