Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// ons team

Wie zijn wij

Onze bedrijfscultuur is gebouwd op drie kernwaarden, betrouwbaar, resultaatgericht en persoonlijk. Onze betrouwbaarheid is de basis van ons succes, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij denken vooruit en zijn altijd bezig met de volgende stap, hierdoor voorkomen wij losse eindjes en zijn we snel in ons denken en handelen. Hierbij hebben we altijd de toekomstbestendigheid en kostenefficiëntie op ons vizier. Met ruim 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen. 

Toekomstbestendige IT oplossingen

Door deze jarenlange ervaring die ons team in de wereld van hardware voor servers, storage en netwerk heeft opgedaan, kennen wij als geen ander de uitdagingen voor organisaties met on-premises hardware. Wij zijn een hecht team en ieders sterkte komt tot zijn recht in onze oplossingsgerichtheid. Zo komen wij met klantoplossingen waar we trots op zijn!

// het team

Maak kennis met het team

André van den Berg

Managing Director

Piet Scholte

Finance Manager

Joost Dubbelman

Hybrid Cloud Consultant

Leroy Schuilenburg

Inside Accountmanager

Martijn Ditmar

Hybrid Cloud Consultant

Tobias Achterberg

Logistiek & IT Support
// onze klanten

Bekijk onze laatste projecten

Wij zijn trots op onze klantoplossingen. Lees meer over deze projecten via onze cases.

nl_NL