Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Voor XCES IS

Managed Services meer dan alleen onderhoud

Of je nu aan het begin staat van je hybride cloud migratie of al onderweg bent, XCES is er om je te ondersteunen bij het opzetten, optimaliseren en beheren van je IT-infrastructuur. Zo kun jij je ongehinderd richten op de kernactiviteiten van je bedrijf. Met XCES tillen we jouw IT-omgeving naar het volgende niveau.

// MEER TIJD VOOR KERNTAKEN

Waarom Managed Services

Het doel van Managed Services is het gedeeltelijk of volledig beheren van jouw hybride cloudomgeving, inclusief migratie, onderhoud en optimalisatie. Dit zorgt er niet alleen voor dat alles soepel blijft draaien; het vermindert ook de complexiteit, verbetert kostenbeheersing en stimuleert groei en innovatie. Bovendien is het uitbesteden van de hybride cloud omgeving voor veel organisaties aantrekkelijk, omdat ze zo tijd en kosten besparen die anders zouden worden besteed aan het werven, selecteren en trainen van cloud-experts.

Blije medewerker aan het werken met azure stack hci, Cloud computing en verschillende tools.
Triangle 1 - down
Cases banner
Triangle 2
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1138_2
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1038_2
// WAT JE KAN VERWACHTEN

Wat valt onder Managed Services?

Bij Managed Services stemmen we de diensten altijd af op jouw specifieke doelen en wensen. Over het algemeen omvat het een breed scala aan IT-werkzaamheden, waaronder:

Door dit soort werkzaamheden bij XCES en haar partners over te dragen, zorg je ervoor dat je IT-team intern vrij komt. Zodat zij zich weer kunnen concentreren op innovatie, complexe taken en nieuwe business kansen kunnen genereren.

// WIJ GELOVEN IN PARTNERSHIPS

XCES gaat verder dan de rest

De hybride cloud brengt een vernieuwende denkwijze met zich mee voor veel organisaties. Toch lijken veel bedrijven vast te houden aan ‘oude’ werkwijzen. Juist daarom heeft XCES Managed Services vanaf de basis heroverwogen, zodat deze naadloos aansluiten op de hybride cloud-gedachte. In plaats van alleen het beheren van jouw hybride cloudomgeving, is onze focus gericht op het tillen van jouw organisatie naar een hoger niveau. Voortdurende innovatie staat centraal in onze aanpak. XCES zorgt ervoor dat niet alleen jouw hybride cloudomgeving wordt beheerd, maar dat deze ook voortdurend wordt geoptimaliseerd, geüpdate en heringericht wordt volgens de best practices.

// contact

Heb je vragen over Managed Services?

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Verplichte velden

nl_NL