Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Vernieuw je IT-Infrastructuur

Het beste van twee werelden

Overgaan naar de cloud biedt jou veel mogelijkheden, maar data kan niet in alle gevallen zomaar naar de cloud. Misschien heb je te maken met wet- en regelgeving waardoor data lokaal moet blijven staan. Of werk je met (verouderde) systemen die niet te migreren zijn naar de cloud. Dan biedt een hybride cloudoplossing dé uitkomst. Door de flexibiliteit en voordelen van de cloud als de veiligheid van lokale opslag.

Microsoft heeft met Azure Stack HCI de perfecte hybride cloudoplossing. Gebruik Azure Stack HCI met andere Azure-services om uitgebreide hybride HCI-oplossingen te bouwen. Hierbij werken wij samen met de beste leveranciers van integrated systems, zoals DataON, HPE en Lenovo.

// De voordelen

Waarom kiezen voor een hybride cloud?

Hybride cloud oplossingen brengen interessante voordelen met zich mee, namelijk het beste van twee werelden, zo staat er een deel van je gegevens on-premises en een deel in de cloud, hieronder vind je de belangrijkste voordelen.

Altijd en overal toegang
Altijd en overal toegang

Werk je thuis, in de trein of bij een klant? Overal waar een internetverbinding is heb jij toegang tot al je gegevens.

Flexibel en schaalbaar
Flexibel en schaalbaar

Groeit jouw onderneming? Dan groeit de hybride cloud gemakkelijk met je mee, door het eenvoudig op- en afschalen naar de behoeftes van jouw organisatie.

Betere prestaties
Betere prestaties

Een krachtige en snelle IT-omgeving door betere inzet van workloads. Zo ervaart iedereen een prettige werkervaring.

Werk samen online
Werk samen online

Gemakkelijk samen aan dezelfde projecten werken en documenten delen.

Voordelige oplossing
Voordelige oplossing

Je betaalt bij Azure Stack HCI alleen voor wat je nodig hebt.

Simpeler beheer & Innovatiekracht
Simpeler beheer & Innovatiekracht

Door een lagere beheerslast, meer tijd om te werken aan de groei van je organisatie.

// Microsoft Azure Stack HCI

Op naar een vereenvoudigde
Hybride Cloud IT-omgeving

Azure Stack HCI is een HCI-cluster oplossing (hyper converged infrastructure) die als host fungeert voor gevirtualiseerde Windows-en Linux-workloads en hun opslag in een hybride on-premises omgeving.

Azure Hybrid Services verbetert het cluster met mogelijkheden, zoals bewaking op de cloud, Site Recovery, back-ups van de virtuele machine en een centrale weergave van al uw Azure Stack HCI-implementaties in de Azure Portal.

Storage, networking en compute zijn de drie essentiële onderdelen die nodig zijn voor een hybride cloudomgeving.

Storage

Verwijst naar de infrastructuur en technologieën die worden gebruikt om gegevens op te slaan in een hybride cloud.

// Onderdelen van een Hybride cloud

Waar bestaat een hybride cloud uit?

Networking

Omvat de netwerkcomponenten en infrastructuur die nodig zijn om verbindingen tot stand te brengen tussen de verschillende onderdelen van je netwerk

Compute

Verwijst naar de rekenkracht en vm's die beschikbaar zijn in een hybride cloudomgeving. Het omvat de servers en processoren die nodig zijn om applicaties en workloads uit te voeren.

// Integrated system

Waarom kiezen voor een integrated system?

DataON is een van de eerste Microsoft-partners die Integrated Systems aanbiedt voor Azure Stack HCI. Deze oplossing omvat een complete en kant-en-klare ervaring. De Integrated Systems voor Azure Stack HCI zijn ontworpen om bedrijven te helpen een hyper-converged infrastructuur (HCI) te omarmen als de beste manier om de kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van het datacenter te verbeteren en het management te vereenvoudigen.

STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1172_2
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1038_2
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1138_2
STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1004_2
// Microsoft CSP Reseller

Hoe wij helpen met de licentiebehoeften

Het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma is een flexibele en kosteneffectieve manier om Microsoft cloud services aan te schaffen en te beheren. Als Microsoft CSP Reseller kunnen wij helpen met de meest complexe licentievragen en de beste oplossingen bieden.

We hebben een team van gecertificeerde en ervaren licentie-experts die helpen met de volgende diensten:

  • Het huidige en toekomstige Microsoft-cloudverbruik beoordelen en de licentiekosten optimaliseren
  • De organisatie voorzien van een aangepast en schaalbaar CSP-abonnement dat past bij de bedrijfsvereisten en budget
  • Het CSP-abonnement en de facturering beheren via onze online portal en voorzien van maandelijkse rapporten en inzichten
  • Technische ondersteuning en begeleiding bieden bij het effectief gebruiken en implementeren van Microsoft cloudservices
  • Helpen met compliance- en beveiligingskwesties en ervoor zorgen dat de gegevens worden beschermd en versleuteld
  • Toegang geven tot extra voordelen en kortingen van Microsoft en andere leveranciers via ons partnernetwerk

Wij zijn dus veel meer dan alleen een Microsoft CSP Reseller. Wij zijn een partner die helpt om uw bedrijf te transformeren met Microsoft cloudservices. Of het nu gaat om Office 365, Azure, Microsoft Azure Stack HCI of een andere Microsoft-cloudoplossing.

// wij helpen jou

Onze service gaat verder

Weet u niet zeker hoe een nieuwe Hybride Cloud van Azure Stack HCI in jouw organisatie past? Of wat gaat er gebeuren met je bestaande Azure Stack HCI-clusters op basis van Windows Server?

Wat wij belangrijk vinden is dat we jou in het totale plaatje ontzorgen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

// ONZE PARTNERS
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
Genius Technoconsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systemenhuis en is al meer dan 35 jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent potentieel als bij XCES. Reeds tijdens de planning van het cluster ondersteunde XCES ons met geduld en veel knowhow. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op onze vragen op elk moment en op zeer korte termijn en was niet boven het vinden van een oplossing voor onze problemen, zelfs na uren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden!"
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heb je een vraag over hybride cloud oplossing?

Een hybride cloud oplossing kan voor jouw organisatie het verschil maken. Wij vertellen je graag meer over hoe je de voordelen van cloud en datacenter combineert op jouw IT-omgeving.

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op!

* Verplichte velden

nl_NL