Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// over XCES

Wij zijn de partner voor
hybride cloud oplossingen

Wij zijn toegewijd om IT omgevingen naar een hoger niveau te brengen. Hierbij hebben we altijd de toekomstbestendigheid en kostenefficiëntie op ons vizier. Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen. 

Toekomstbestendige IT oplossingen

Wij geloven in een deze flexibele hyper-converged infrastructure oplossing, met één component waarin compute en lokale storage gecombineerd worden. Deze volledig geïntegreerde oplossing maakt het mogelijk om verschillende gelijke componenten aan elkaar te koppelen om direct performance en opslag te vergroten. Deze scale-as-you-grow aanpak maakt het door de bovenliggende software mogelijk om alle componenten als één geheel te managen

Ervaring

Betrouwbaar en resultaatgericht, dat zijn de kernwaarden waar wij vanuit handelen. Wij weten dat er constant nieuwe behoeftes ontstaan door de groeiende complexibiliteit van IT-omgevingen.

Support

Onze support afdeling is dan ook 24/7 bereikbaar. Niets is zo vervelend dan een storing die niet snel opgelost wordt. Met onze SLA opties worden minor, major en critical hardware incidenten afgehandeld.

XCES aan het werk
// onze visie

De juiste oplossing

Een IT infrastructuur kent geen ‘one size fits all’ en zo ook de bijbehorende werkzaamheden niet. Wij bieden een gepersonaliseerd pakket aan diensten aan voor elke situatie.

Met toewijding en passie zorgen wij ervoor dat verwachtingen overtroffen worden. De kern van alles is: afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen omdat we begrijpen dat elk IT-onderdeel van enorm belang is voor het succes en rendement van uw organisatie. Dit lijkt natuurlijk vanzelfsprekend, maar in de praktijk komen we vaak anders tegen, daarom, des te belangrijker.

// het team

Maak kennis met het team

André van den Berg

Managing Director

Piet Scholte

Finance Manager

Wij zoeken jou!

Kom jij ons team versterken?

Joost Dubbelman

Technical Expert

Leroy Schuilenburg

Inside Accountmanager

Martijn Ditmar

Technical Expert

Tobias Achterberg

Logistiek & IT Support
// onze klanten

Bekijk onze laatste projecten

Wij zijn trots op onze klantoplossingen. Lees meer over deze projecten via onze cases.

nl_NL