Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

+
HCI Clusters Deployed
+
Storage Deployed
+
Jaren actief

STUDIO_STERKENBURG_XCES_DSC1138_2
HPE XCES
// onze technologien

Partners in vooruitstrevende technologieoplossingen

Oplossingen met een focus op betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie. Met deze pijlers hebben we ons assortiment uitgebreid met de meest vooruitstrevende technologieën en leveranciers in de branche.

We zijn trotse partners van toonaangevende technologieleiders, waaronder DataON, Microsoft, HPE, Veeam en meer. Deze samenwerkingen stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de meest veeleisende eisen.

Wij geloven we in het leveren van oplossingen die echte waarde toevoegen aan jouw organisatie. Door te vertrouwen op geavanceerde technologieën en gerenommeerde leveranciers, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aansluiten bij unieke behoeften en eisen.

// Technologie Leverancier

DataON

DataON is een van de eerste Microsoft-partners die volledige gebruiksklare oplossingen biedt voor Azure Stack HCI. Zo zorgen ze voor een complete en gebruiksklare ervaring voor jouw organisatie waar ze tegelijkertijd de operationele complexiteit verminderen en de totale kosten zo laag mogelijk houden.

// Technologie leverancier

Microsoft

Microsoft biedt organisaties de mogelijkheid om efficiënter te werken, betere beslissingen te nemen en meer waarde te leveren aan hun klanten. Bij XCES is Microsoft’s Azure de basis van onze hybride cloud-infrastructuren. We vertrouwen op deze technologie voor het bieden van solide en bestendige omgevingen die voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze klanten. Daarnaast kunnen wij jouw Microsoft licenties  leveren, beheren en zo kostenefficiënt mogelijk inrichten. 

// Technologie leverancier

HPE

Vooraanstaande hardware, en  traditionele datacenteroplossingen daar staat HPE om bekend. Datacenteroplossingen die betrouwbaarheid en prestaties garanderen. Met een focus op innovatie levert HPE, hardware die voldoet aan de meest veeleisende workload-eisen, terwijl het ook schaalbaarheid en flexibiliteit biedt voor de toekomstige groei van iedere organisatie.

Financiële dienstverlening sector
// Technologie

Azure stack HCI

Azure Stack HCI biedt innovatieve hybride cloudoplossingen die de kracht van de cloud naar het datacenter brengen. Met naadloze integratie met Azure-services biedt Azure Stack HCI een flexibele en schaalbare infrastructuur die iedere organisatie in staat stelt om te profiteren van de voordelen van de cloud.

// Technologie

Integrated systems

XCES biedt geïntegreerde systemen die speciaal zijn ontworpen voor Azure Stack HCI. Met onze oplossing kun jij profiteren van de kracht en flexibiliteit van Azure Stack HCI voor jouw organisatie. Of je nu een klein bedrijf of een groot enterprise-level organisatie bent, onze integrated systemen bieden betrouwbare prestaties en schaalbaarheid voor jouw workloads.

// Technologie

Validated systems

Begin snel en betrouwbaar bij XCES met DataON HCI-gevalideerde oplossingen voor Azure Stack HCI. Intel® technologie en Azure Stack HCI-OS worden gecombineerd om een krachtig platform te bieden voor de modernisering van jouw datacenter. Samen stellen ze organisaties in staat om jouw IT-infrastructuur te moderniseren, jouw hybride cloudreis te starten of uit te breiden, en gevirtualiseerde workloads te consolideren.

// Technologie

Backup & disaster recovery

Kies uit de schaalbare storage oplossingen voor Azure Stack HCI, on-premises RAID-hardware (beheerd door Veeam), en een cloudoplossing met Azure-services. Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw organisatie en de ondersteuning te bieden die jij nodig hebt om op te starten en draaiende te blijven.

// Technologie

Windows Server

 Bij een migratie van workloads naar Azure Stack HCI met behulp van een Integrated of Validated system migreren deze dus naar een op Hyper-V gebaseerde infrastructuur. Via deze route benader je de workloads via het Azure Stack HCI OS. Een andere optie is om deze migratie via Windows Server (Windows Server 2022, Windows Server 2019 Datacenter Edition en hoger) te implementeren.

// contact

Heeft u een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

* Verplichte velden

nl_NL