Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Vacature

Logistiek & IT support

32 – 40 uur

Wij zoeken jou: een klantvriendelijke en georganiseerde collega die logistiek en IT support kan combineren

500x500 004
Medewerker aan het werken met Microsoft Azure stack hci
// over ons

Het bedrijf: XCES

Een klein bedrijf met grote impact en bereik: al ruim 20 jaar zijn wij nationaal en internationaal een serieuze speler in het bieden van hoogwaardige IT oplossingen. We verbinden de oude wereld met de nieuwe wereld, de Microsoft Azure Cloud. Wij denken in kansen, innoveren en leveren maatwerk. Niet voor niks bestaat onze internationale klantenportefeuille voor een groot deel uit jarenlange relaties. Werken bij XCES betekent grote impact maken bij vele eindgebruikers en resellers door het bieden van IT en Hybride Cloud oplossingen.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat onze klanten goed en snel worden geholpen door het bieden van IT Support en het uitvoeren van logistieke taken. Vragen en verzoeken komen meestal binnen via de chat, mailbox en ons portaal. Je hebt collega’s die IT expert zijn, die je kunt inschakelen bij ingewikkelde vragen. Hier leer jij van, zodat jij steeds meer zelf kunt oplossen. Jij ondersteunt collega’s bij o.a. het testen van hardware. Het magazijn is jouw domein, jij zorgt ervoor dat dit ingeruimd en op orde is, zodat je bestellingen binnen een handomdraai weet klaar te maken voor verzending. Weer een tevreden klant, daar doe je het voor!

Wij zoeken jou

Het is handig als je ervaring hebt met klantencontact en affiniteit hebt met IT (Cloud oplossingen, hardware en software). We willen jou dit ook graag leren. Je hoeft geen IT-er te zijn, daar hebben we onze experts voor. Onze klanten zijn Nederlands, Engels en Duitstalig. Handig als je deze talen beheerst. Een talenknobbel is niet nodig, wel de leergierigheid en het lef om deze talen eigen te maken. Je bent een gezellige collega in ons team en klanten kunnen van jou op aan.

Wat je van ons mag verwachten
  • Een goed salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
  • Pensioenopbouw, vakantiegeld, decemberuitkering, 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding. Mogelijkheid tot provisie.
  • Leuke uitjes met klanten en collega’s, zoals concerten en etentjes in de Ziggo Dome Business Club, maken jouw functie nóg leuker.
    Een werkplek op een modern kantoor in Veenendaal (provincie Utrecht).
  • Je krijgt vrijheid maar ook hulp waar nodig van een gezellig en gemotiveerd team.
Interesse? 

Meer weten? Wij vertellen je graag meer! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318-559370, je kunt vragen naar André van den Berg (Managing Director). Jouw CV kan je sturen naar a.vandenberg@xces.nl. Over jouw motivatie, wie jij bent en wij zijn, spreken we graag persoonlijk met je.

// Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden?

Zie je geen vacature die bij jou past, maar ben je er toch van overtuigd dat jij van toegevoegde waarde kan zijn voor XCES? Dan komen we graag in contact! 

Stuur je motivatie en CV naar a.vandenberg@xces.nl dan zullen wij contact met jou opnemen. 

nl_NL