Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Circulaire IT

Compenseer CO2-uitstoot en kies voor duurzame hardware

Xces helpt haar klanten met de transitie naar duurzaamheid binnen de IT-afdeling. Daarom bieden we hardwarediensten aan: van inkoop en refurbishen tot recyclen. Zo kunt u uw mid-range en high-end server-, storage- en netwerkproducten een zo lang mogelijk leven bieden. Op die manier helpen wij u om de ecologische voetafdruk van uw organisatie te verkleinen en minder e-waste te genereren!

Inkoop

XCES koopt uw afgeschreven hardware in voor een eerlijke prijs en verwijdert alle bedrijfskritische data die erop staat.

Refurbishment

Wij nemen gebruikte hardware en reviseren en testen deze uitvoerig, zodat het weer in 100% perfecte conditie en klaar voor gebruik is.

Recycling

We zorgen dat alle hardware die niet meer gebruikt kan worden, een tweede leven krijgt of duurzaam wordt hergebruikt.

In een volledig circulaire economie bestaat er geen elektronisch afval (of e-waste). Vooralsnog is dat geen werkelijkheid, maar wel vinden we steeds meer partijen en initiatieven die werken volgens de circulariteitsgedachte.

Er is werk aan de winkel, óók voor de IT-branche. Met een circulaire IT willen we e-waste zo veel mogelijk voorkomen. Producten en hun onderdelen moeten behouden blijven en een zo lang mogelijke levensduur hebben. Zo hoeven er minder nieuwe grondstoffen te worden aangeboord en krijgt hardware een tweede leven. De instrumenten we hiervoor inzetten zijn reparatie van apparatuur, recycling en het reviseren van bestaande server-, storage- en networking-apparatuur (refurbishment).

Uw voordelen

  • Producten en oplossingen beschikbaar van EOL tot nieuwste technologie
  • Altijd 1 jaar garantie
  • Snelle beschikbaarheid
  • Een betere prijs!
Hardware gerefurbished
kilogram CO2 bespaard
klanten geholpen
// Refurbish

Verouderde systemen zijn meer waard dan u denkt

Vaak lijkt (financieel) afgeschreven server-, storage- en networking-apparatuur op het eerste gezicht ook technisch afgeschreven. Maar ook producten die in eerste instantie niets meer waard lijken, zijn ‘onder de motorkap’ vaak nog van waarde.

 

Reduceer en compenseer CO2-uitstoot

Bij bijna alles wat we doen komt het broeikasgas CO2 vrij. Maar u kunt genoeg doen om de eigen uitstoot te verminderen. En de uitstoot die niet te vermijden is, kunt u compenseren. Hoe? Met het aanplanten van bomen. Wij werken samen met CO2-okay. Daar kunnen we uw trade-in-bedrag investeren om een positieve impact te hebben op mens en milieu. Zo plant je als bedrijf bijvoorbeeld al 25 bomen per jaar voor 250 euro!

Meer weten of onze trade-in uitproberen?

Weten welke prijs u voor uw oude server-, storage- en networkingapparatuur kunt krijgen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met het ophalen, beoordelen, refurbishen of recyclen van hardwarecomponenten. Het levert u geld op dat u kunt investeren in nieuwe apparatuur of kunt doneren aan goede doelen. Aan u de keuze! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

// Trade in

Heeft u vragen over circulaire IT?

Stel deze dan gerust! Vul onderstaand contactformulier in, of neem direct contact op. Wij zullen u zo spoedig mogelijk verder helpen. 

nl_NL