Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

500x500-002
// Flexibele HCI geleverd als een Azure Hybride Service

Microsoft
Azure Stack HCI

Azure Stack HCI is een nieuw hyper-converged infrastructuur operating system dat wordt geleverd als een Azure service.  Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van de laatste en beste beveiliging, prestaties en feature-updates. Implementeer en draai Windows en Linux virtuele machines in uw datacenter of aan de edge met behulp van uw bestaande tools, processen en skillsets. Breid uw datacenter uit naar de cloud met mogelijkheden zoals Azure Backup, Azure Monitor en Azure Security Center.

// Onderdelen

Azure stack HCI

Azure Stack HCI is een oplossing die de volgende componenten bevat:

  • Gevalideerde hardware van een OEM-partner
  • HCI-besturings systeem Azure Stack HCI OS
  • Windows Admin Center management tool
  • Azure-services (Azure Backup, Azure Monitor en meer)
500x500-002
500x500-003
// de voordelen van Azure stack HCI

Waarom een Azure integratie

Azure Stack HCI is uniek gepositioneerd voor hybride infrastructuur, zodat u gebruik kunt maken van cloud en on-premises resources die samenwerken en het eigen systeem bewaken, beveiligen en back-ups naar de cloud mogelijk maken.

Nadat u uw Azure Stack HCI-cluster bij Azure heeft geregistreerd, kunt u de Azure Portal in eerste instantie gebruiken voor:

Monitoring: Bekijk al uw Azure Stack HCI-clusters in één interface zodat in een oogopslag de status van uw omgeving duidelijk is.

Facturering: Betaal Azure Stack HCI via uw Azure-abonnement.

Beheer: Beheer uw virtuele machines vanuit de Azure portal.

// Waarom Azure Stack HCI

Geïntegreerde oplossingen

Moderniseer en beveilig uw datacenter

Vernieuw uw verouderde virtualisatie hosts en verbeter de beveiliging en schaalbaarheid. Elimineer legacy SAN-opslag om de footprint en TCO te verminderen. Vereenvoudig het dagelijks beheer.

Betaalbaar moderniseren van andere vestigingen

Twee-node-oplossingen voor minder dan 20.000 euro per locatie. Innovatieve technologieën houden uw data veilig. Monitor centraal met een globaal overzicht vanuit de Azure Portal.

De beste prestaties voor SQL Server-databases

Schaalbare SQL Server die draait op een HCI infrastructuur. Voer uw applicaties uit met de flexibiliteit van virtualisatie in combinatie met hoge beschikbaarheid en de mogelijkheid om middels Azure Site Recovery de gegevens van uw organisatie te beschermen.

// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Splitbrain
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Mellanox
DellEMC
Rubrik
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Genius TechnoConsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systeemhuis en zijn al meer dan 35 jaar actief op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent positief als met XCES. Al tijdens de planning van het cluster heeft XCES ons met veel geduld en kennis van zaken bijgestaan. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op elk moment op onze vragen op extreem korte termijn en was niet te beroerd om een oplossing te vinden voor onze problemen, zelfs buiten werkuren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden!"
Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heeft u een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

* Verplichte velden

nl_NL