Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Compute is essentieel

Wat is compute?

Compute verwijst naar rekenkracht en resources die nodig zijn om applicaties en workloads uit te voeren in een hybride cloudomgeving. Het omvat de servers, virtuele machines, containers en andere hardware- en softwarecomponenten die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van instructies, berekeningen en taken. Het is één van de drie basiscomponenten voor een hybride cloud oplossing zoals Azure Stack HCI. Naast Compute heb je ook Storage en Networking nodig.

Compute is dus een onmisbaar onderdeel. Bedrijfsprocessen worden steeds complexer, waardoor er een grotere behoefte is aan krachtigere hardware. Wanneer je als organisatie overstapt naar een nieuw systeem met nieuwe hardware, is het cruciaal dat de software kan blijven draaien op deze nieuwe omgeving. Daarnaast is het vaak zo dat de hoeveelheid data groeit, waarbij het belangrijk is dat de storage ook meegroeit. XCES staat graag voor je klaar om je hierbij te ondersteunen. XCES zorgt voor een toekomstbestendige IT-infrastructuur.

// onze klanten

Deze organisaties gingen jou voor

Hans Cobben
Hans Cobben
Manager Infrastucture & Security
"Met Azure Stack HCI hebben we onze IT-infrastructuur een stuk betrouwbaarder en veerkrachtiger kunnen maken."
Sander Roording
Sander Roording
System Administrator bij Bouwcenter HCI
"I am so happy, my dear friend, so absorbed in the exquisite sense of mere tranquil existence, that I neglect my talents. I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment."
Arne Groenenberg
Arne Groenenberg
IT System Manager bij Applus+
“We hebben nu veel minder componenten om te beheren, dus dat betekent voor ons een enorme tijdwinst. Het beheer is met Windows Admin Center een stuk simpeler geworden.”
David van Wijnbergen
David van Wijnbergen
Sales & ICT Consultant bij HSB Haaften
“De migratie naar Azure Stack HCI is feilloos verlopen, geen enkele gebruiker heeft er iets van gemerkt. Daarnaast is alles volgens planning opgeleverd. Erg fijn, want afspraak is afspraak!”
// Hybride cloud

Waarom compute belangrijk is

Voldoe aan de zakelijke behoeften van vandaag. XCES biedt een compleet portfolio van geïntegreerde (of integrated systemen) high-performance computing oplossingen voor Azure Stack HCI, die jou de flexibiliteit bieden om zware workloads ter plekke en/of in de cloud te beheren. Met Azure stack HCI realiseer jij een snellere time-to-value en optimaliseer je de prestaties, terwijl je de kosten verlaagt die gepaard gaan met zware workloads, simulatiemodelleringen en wettelijke vereisten.

  • Uitvoering van workloads: Compute biedt de rekenkracht die nodig is om applicaties en workloads uit te voeren, zowel lokaal als in de publieke cloud. Het stelt jouw organisatie in staat om software en services te implementeren en te draaien, waardoor ze jouw bedrijfsactiviteiten kunnen ondersteunen.

  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: Met compute kunnen organisaties de benodigde rekenkracht dynamisch schalen op basis van de vraag. Ze kunnen resources toewijzen en vrijmaken om aan de veranderende behoeften van hun workloads te voldoen. Het biedt de mogelijkheid om snel te reageren op veranderende eisen en om optimale prestaties te behouden. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van resources en minimaliseert onnodige kosten.

  • Virtuele machines en containers: Compute in een hybride cloudomgeving maakt gebruik van virtuele machines en/of containers. Virtuele machines bieden de mogelijkheid om meerdere geïsoleerde virtuele servers te draaien op één fysieke server, waardoor de efficiëntie en het gebruik van resources worden vergroot. Containers zijn lichtgewicht, gevirtualiseerde omgevingen die applicaties en hun afhankelijkheden isoleren en draagbaarheid bieden tussen verschillende omgevingen.

Meer weten over Azure Stack HCI?

Azure Stack HCI is een hybride cloud van Microsoft

// Waarom compute

De voordelen van compute

  • Verbeterde prestaties: Gebruik de nieuwste compute en accelerators om high performance computing en deep learning uit te voeren met bare metal en virtuele servers, terwijl jij de juiste infrastructuur kunt mixen en matchen.

  • Verbeterde time-to-market: Kies uit IaaS- en high performance computing-softwareoplossingen om krachtige workloads te configureren, implementeren en bursten met volledige automatisering en een geïntegreerde gebruikerservaring.

  • Schaalbaarheid & Flexibileit: Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën is ook compute schaalbaar en flexibel geworden. Dit stelt organisaties in staat om snel nieuwe applicaties te implementeren, bestaande applicaties aan te passen en workloads over verschillende omgevingen te verdelen, afhankelijk van de vereisten en zakelijke behoeften.

  • Kostenbesparing: Het gebruik van compute in een hybride cloudomgeving kan kostenbesparend zijn. Organisaties betalen alleen voor de resources die ze daadwerkelijk gebruiken, waardoor ze de mogelijkheid hebben om kosten te optimaliseren en te besparen in vergelijking met het beheren van een volledig eigen infrastructuur.
// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Lenovo
// We zijn er om te helpen
Heb je vragen?
Bellen
Bel ons
Heb je direct vragen? Bel ons gerust, we zijn te bereiken op:
+31 (0)318 559370
nl_NL