Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Microsoft Azure

Integrated systemen voor Azure Stack HCI

XCES biedt geïntegreerde systemen die speciaal zijn ontworpen voor Azure Stack HCI. Met onze oplossing kun jij profiteren van de kracht en flexibiliteit van Azure Stack HCI voor jouw organisatie. Of je nu een klein bedrijf of een groot enterprise-level organisatie bent, onze integrated systemen bieden betrouwbare prestaties en schaalbaarheid voor jouw workloads.

// Een naadloze ervaring

Een volledig Integrated Systeem bij XCES

Eenvoudig aan te schaffen

Duidelijk bestelbare multi-node oplossingen

Eenvoudige implementatie

Vooraf geïnstalleerde software plus een gebruiksklare implementatieservice.

Onderhoud zonder gedoe

Volledige stack, geïntegreerde installatie en upgrades met Windows Admin Center.

Beveiliging

Beveiligde kerntechnologie met 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors en PCIe Gen 4, ter bescherming tegen aanvallen op firmware.

Betrouwbaar

Zorgvuldig geselecteerde componenten worden voortdurend getest door Microsoft.

Ondersteuning van wereldklasse

Eén aanspreekpunt met gezamenlijke ondersteuningsovereenkomsten met o.a. Microsoft.

// XCES & DataON

Exclusives voor Integrated Systemen voor Azure Stack HCI

Implementatie en training
- Voorafgaande testen, benchmarking en stresstesten.

- Vooraf geïnstalleerd Azure Stack HCI-besturingssysteem met de nieuwste gecontroleerde stuurprogramma's en firmware.

- Implementatieservices met voorafgaande beoordeling en planning van gereedheid voor implementatie, Azure-abonnement configuratie, externe implementatie, training, projectdocumentatie en kennisoverdracht.
DataON MUST & MUST Pro
- MUST biedt hardware disk mapping, waarschuwingsdiensten, realtime inventaris scans, plus een oproepservice voor vervanging van schijven en voorspellende schijfstoringen.

- MUST Pro zorgt ervoor dat jouw systeem up-to-date blijft via cluster aware updating, zodat je altijd de nieuwste door Microsoft gevalideerde besturingssystemen, stuurprogramma's, firmware, BIOS- en BMC-versies hebt, met minimale onderbrekingen van jouw systeem.

Garantie en Support
- Standaard drie jaar, optionele uitbreiding tot vijf jaar.

- Vervanging van onderdelen op de volgende werkdag.

- 24x7 technische ondersteuning voor hardware en software.

- 24x7 geïntegreerde gezamenlijke ondersteuning van DataON en Microsoft met case-uitwisseling.// Must Pro & Windows Admin center

DataON MUST and Windows Admin Center

DataON MUST (Management Utility Software Tool) is een native extensie voor Microsoft Windows Admin Center, de gemoderniseerde en vereenvoudigde toolset voor het beheer van Azure Stack HCI-omgevingen. Windows Admin Center stelt jou in staat om:

 

MUST verbetert de Windows Admin Center-ervaring door historische gegevensrapportage, disk mapping, call home-ondersteuning en een tool voor het beheer van infrastructuurinventaris toe te voegen. Het biedt ook waarschuwings- en call home-services die real-time monitoring mogelijk maken en systeembeheerders op de hoogte kunnen stellen van schijfstoringen of voorspelde schijfstoringen.

 

// Bekijk de video

Must pro-demo

DataON integrated systemen voor Azure Stack HCI omvatten ook DataON MUST Pro dat implementaties en updates naar Azure Stack HCI vereenvoudigt met minimale onderbrekingen. Met slechts een paar klikken zorgt het ervoor dat servers dezelfde en nieuwste gevalideerde versies hebben van het besturingssysteem, stuurprogramma’s, firmware, BIOS, BMC en meer…

// Onze service

Service & Support

Ondersteuning voor jouw organisatie

Goed opgeleide Azure Stack HCI-experts die 24 uur per dag en wereldwijd beschikbaar zijn om aan jou technische ondersteuningsbehoeften te voldoen, onderbrekingen tot een minimum te beperken en een hoog productiviteitsniveau te handhaven.

De implementatie voor jouw organisatie

Werk samen met gecertificeerde engineers om de implementatie van jouw Azure Stack-oplossingen te plannen en te valideren.

Consulting

Van strategie tot volledige implementatie: maak gebruik van onze consultancy diensten om jou moderniserings- en digitale transformatieprojecten te versnellen.

// Microsoft azure stack HCI Integrated systemen

Azure Stack HCI een flexibele HCI die wordt geleverd als een hybride cloud service van Azure

Azure Stack HCI draait op jouw eigen on-premises servers (of in een co-locatiefaciliteit) die jij bezit, beheert en controleert. Het is gebouwd op de enterprise-class hypervisor, Microsoft Hyper-V, (dezelfde hypervisor die Azure aandrijft), waardoor efficiënte servervirtualisatie wordt geleverd met een hoog beveiligingsniveau en brede ondersteuning voor Windows- en Linux-virtuele machines (VM’s).

De softwarestack omvat ook softwaregedefinieerde opslag: Storage Spaces Direct. Deze technologie consolideert alle lokale schijven in de infrastructuur, of het nu solid-state drives (SSD’s) of harde schijven (HDD’s) zijn, in een pool van softwaregedefinieerde opslag (SDS) die zowel snel als veerkrachtig is.

Azure Stack HCI maakt gebruik van traditionele clusteringmogelijkheden, biedt een hoge beschikbaarheid en ingebouwde mogelijkheden voor disaster recovery via een nieuwe functie genaamd stretch clustering. Stretch clustering kan ervoor zorgen dat workloads blijven werken, zelfs bij een storing op locatieniveau.

// We zijn er om te helpen

Vragen over Integrated systems voor Azure Stack HCI?

// Meer weten over Integrated Azure Stack HCI

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen
Bel ons
Heb je direct vragen? Bel ons gerust, we zijn te bereiken op:
+31 (0)318 559370
nl_NL