Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Microsoft Azure

Integrated systems voor Azure Stack HCI

Integrated systems bieden de beste ervaring voor Azure Stack HCI en het gebruik van een integrated system wordt sterk aangeraden door Microsoft. Het besturingssysteem is vooraf geïnstalleerd op geïntegreerde hardware van hoge kwaliteit die optimaal is geconfigureerd voor Azure Stack HCI en die de validatietest van de geclusterde Microsoft-oplossing heeft doorlopen. 

// integrated systems

Wij bieden Integrated systems aan van

// Een naadloze ervaring

Een Integrated system houdt in

Eenvoudig aan te schaffen

Duidelijk bestelbare multi-node oplossingen

Eenvoudige implementatie

Vooraf geïnstalleerde software plus een gebruiksklare implementatieservice.

Onderhoud zonder gedoe

Volledige stack, geïntegreerde installatie en upgrades met Windows Admin Center.

Beveiliging

Beveiligde kerntechnologie met 3e generatie Intel® Xeon® Scalable-processors en PCIe Gen 4, ter bescherming tegen aanvallen op firmware.

Betrouwbaar

Zorgvuldig geselecteerde componenten worden voortdurend getest door Microsoft.

Ondersteuning

Eén aanspreekpunt met gezamenlijke ondersteuningsovereenkomsten met o.a. Microsoft.

// Must Pro & Windows Admin center

DataON MUST and Windows Admin Center

DataON MUST (Management Utility Software Tool) is een native extensie voor Microsoft Windows Admin Center, de gemoderniseerde en vereenvoudigde toolset voor het beheer van Azure Stack HCI-omgevingen. Windows Admin Center stelt jou in staat om:

MUST verbetert de Windows Admin Center-ervaring door historische gegevensrapportage, disk mapping en een tool voor het beheer van infrastructuurinventaris toe te voegen. Het biedt ook waarschuwings- en call home-services die real-time monitoring mogelijk maken en systeembeheerders op de hoogte kunnen stellen van schijfstoringen of voorspelde schijfstoringen.

// Bekijk de video

Must pro-demo

Wanneer er gekozen wordt voor een integrated system van DataON met het DataON MUST Pro pakket, wordt de implementatie van Azure Stack HCI en toekomstige updates vereenvoudigt met minimale onderbrekingen. Met een paar klikken zorgt MUST pro ervoor dat servers dezelfde en nieuwste gevalideerde versies hebben van het besturingssysteem, stuurprogramma’s, firmware, BIOS en BMC.

// Onze service

Service & Support

Ondersteuning voor jouw organisatie

Goed opgeleide Azure Stack HCI-experts die 24 uur per dag en wereldwijd beschikbaar zijn om aan jou technische ondersteuningsbehoeften te voldoen, onderbrekingen tot een minimum te beperken en een hoog productiviteitsniveau te handhaven.

De implementatie voor jouw organisatie

Werk samen met gecertificeerde engineers om de implementatie van jouw Azure Stack-oplossingen te plannen en te valideren.

Consulting

Van strategie tot volledige implementatie: maak gebruik van onze consultancy diensten om jou moderniserings- en digitale transformatieprojecten te versnellen.

// We zijn er om te helpen

Vragen over Integrated systems voor Azure Stack HCI?

Azure Stack HCI kan voor jouw organisatie het verschil maken. Wij vertellen je graag meer over hoe je de voordelen van cloud en datacenter combineert op jouw IT-omgeving.

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen een werkdag contact met u op!

* Verplichte velden

nl_NL