Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// Vernieuw je IT-Infrastructuur

Het beste van twee werelden

Overgaan naar de cloud biedt jou veel mogelijkheden, maar data kan niet in alle gevallen zomaar naar de cloud. Misschien heb je te maken met wet- en regelgeving waardoor data lokaal moet blijven staan. Of werk je met (verouderde) systemen die niet te migreren zijn naar de cloud. Dan biedt een hybride cloudoplossing dé uitkomst. Door de flexibiliteit en voordelen van de cloud als de veiligheid van lokale opslag.

Wij zijn de specialist op het gebied van Microsoft Azure Stack HCI. Hierbij werken wij samen met toonaangevende leveranciers, zoals DataON, zij zijn een Hybride cloud computing company.

HYPER-CONVERGED
Hyper-converged Infrastucture
Een hyper-converged infrastructure oplossing is een flexibele oplossing waarin compute en lokale storage gecombineerd worden. Deze volledig geïntegreerde oplossing maakt het mogelijk om meerdere server nodes aan elkaar te koppelen om performance en storagecapaciteit te kunnen opschalen. Deze scale-as-you-grow aanpak maakt het door de bovenliggende software mogelijk om alle server nodes als één cluster te managen.// De voordelen

Waarom kiezen voor een hybride cloud?

Hybride cloud oplossingen brengen interessante voordelen met zich mee, namelijk het beste van twee werelden, zo staat er een deel van je gegevens on-premises en een deel in de cloud, hieronder vind je de belangrijkste voordelen.

Altijd en overal toegang
Altijd en overal toegang

Werk je thuis, in de trein of bij een klant? Overal waar een internetverbinding is heb jij toegang tot al je gegevens.

Flexibel en schaalbaar
Flexibel en schaalbaar

Groeit jouw onderneming? Dan groeit de hybride cloud gemakkelijk met je mee, door het eenvoudig op- en afschalen naar de behoeftes van jouw organisatie.

Betere prestaties
Betere prestaties

Een krachtige en snelle IT-omgeving door betere inzet van workloads. Zo ervaart iedereen een prettige werkervaring.

Werk samen online
Werk samen online

Gemakkelijk samen aan dezelfde projecten werken en documenten delen.

Voordelige oplossing
Voordelige oplossing

Je betaalt bij Azure Stack HCI alleen voor wat je nodig hebt.

Simpeler beheer & Innovatiekracht
Simpeler beheer & Innovatiekracht

Door een lagere beheerslast, meer tijd om te werken aan de groei van je organisatie.

// Microsoft Azure Stack HCI

Op naar een vereenvoudigde
Hybride Cloud IT-omgeving

Azure Stack HCI is een HCI-cluster oplossing (hyper converged infrastructure) die als host fungeert voor gevirtualiseerde Windows-en Linux-workloads en hun opslag in een hybride on-premises omgeving.

Azure Hybrid Services verbetert het cluster met mogelijkheden, zoals bewaking op de cloud, Site Recovery, back-ups van de virtuele machine en een centrale weergave van al uw Azure Stack HCI-implementaties in de Azure Portal.

// Onderdelen van een Hyrbide cloud

Waar bestaat een hybride cloud uit?

Storage, networking en compute zijn de drie essentiële onderdelen die nodig zijn voor een hybride cloudomgeving.

Storage

Verwijst naar de infrastructuur en technologieën die worden gebruikt om gegevens op te slaan in een hybride cloud.Networking

Omvat de netwerkcomponenten en infrastructuur die nodig zijn om verbindingen tot stand te brengen tussen de verschillende onderdelen van je netwerk

Compute

Verwijst naar de rekenkracht en vm's die beschikbaar zijn in een hybride cloudomgeving. Het omvat de servers en processoren die nodig zijn om applicaties en workloads uit te voeren.

// Integrated system

Waarom kiezen voor een integrated system?

DataON is een van de eerste Microsoft-partners die Integrated Systems aanbiedt voor Azure Stack HCI. Deze oplossing omvat een complete en kant-en-klare ervaring. De Integrated Systems voor Azure Stack HCI zijn ontworpen om bedrijven te helpen een hyper-converged infrastructuur (HCI) te omarmen als de beste manier om de kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van het datacenter te verbeteren en het management te vereenvoudigen.

500x500-003
500x500-002
500x500-011
500x500-012
// Managed System

Waarom een managed
Azure Stack HCI?

Samen met onafhankelijke partners leveren wij ook volledig beheerde infrastructuurplatform op basis van Azure Stack HCI, met cloudkenmerken. Dit managed platform wordt een verlengstuk van jouw Microsoft Azure-omgeving zonder dat je organisatie het merkt. Azure-beheerders zien workloads die zijn geïmplementeerd op Azure Stack HCI zoals ze gewend zijn, in de Azure Portal.

// wij helpen jou

Onze service gaat verder

Weet u niet zeker hoe een nieuwe Hybride Cloud van Azure Stack HCI in jouw organisatie past? Of wat gaat er gebeuren met je bestaande Azure Stack HCI-clusters op basis van Windows Server?

Wat wij belangrijk vinden is dat we jou in het totale plaatje ontzorgen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

// ONZE PARTNERS
Microsoft partner
DataON
Hewlett Packard | XCES Partner
NVIDIA afbeelding
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
Genius Technoconsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systemenhuis en is al meer dan 35 jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent potentieel als bij XCES. Reeds tijdens de planning van het cluster ondersteunde XCES ons met geduld en veel knowhow. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op onze vragen op elk moment en op zeer korte termijn en was niet boven het vinden van een oplossing voor onze problemen, zelfs na uren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden!"
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heb je een vraag over hybride cloud oplossing?

// Meer weten over een hybride cloud?

Contactformulier

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen
Bel ons
Heb je direct vragen? Bel ons gerust, we zijn te bereiken op:
+31 (0)318 559370
nl_NL