Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Tech updates

DataON kondigt integrated hybride cloud oplossingen aan voor de nieuwe Azure Stack HCI

DataON, een vooraanstaand leverancier van hybride cloudoplossingen voor Microsoft Azure Stack HCI met cloud-based Azure Services, kondigde op de dag van de bekendmaking aan, geïntegreerde hybride cloudoplossingen voor de nieuwe Microsoft Azure Stack HCI te gaan leveren.

Als een van de eerste Microsoft-partners biedt DataON die volledig geïntegreerde oplossingen voor de nieuwe Azure Stack HCI. Geïntegreerde oplossingen zorgen voor een complete en turn-key oplossing. DataON stond hier al bekend om bij klanten die Microsoft Windows Server-gebaseerde oplossingen hebben geïmplementeerd. Deze multi-node oplossingen bestaan uit premium Windows Server-gecertificeerde hardwarecomponenten en pre-installatie van Azure Stack HCI. Ze worden al meer dan vijf jaar gezamenlijk ondersteund door DataON en Microsoft, met doorlopende testen en validatie van DataON en Microsoft. De drivers en firmware kunnen eenvoudig worden geüpdatet in een one-click proces via Cluster Aware Update (CAU) middels Server Manager.

Europese vertegenwoordiging

Premium Partner XCES is verantwoordelijk voor de verkoop, services en garantie van DataON-oplossingen in Europa. Geïntegreerde oplossingen van DataON zijn zowel via DataON, XCES en Microsoft te bestellen. XCES is partner van DataON sinds 2016 en heeft al veel klanten mogen helpen met DataON-oplossingen. Joost Dubbelman, Pre-Sales Consultant bij XCES vertelt: “Onze samenwerking met DataON heeft in de laatste jaren een mooie vlucht gemaakt. We merken dat de behoefte aan een on-premises Hybrid Cloud omgeving toeneemt en door de laatste aankondiging van de nieuwe Azure Stack HCI verwachten wij dat dit nog zal toenemen door de verbeterde Azure Services mogelijkheden.”

Nieuwe innovaties

Azure Stack HCI version 20H2 is een nieuw serverbesturingssysteem in het Microsoft portfolio dat een hyper-converged infrastructuur met ingebouwde hybride cloud connecties levert. De innovaties van deze nieuwe versie dragen bij aan het doel om de beste virtualisatie host te worden en is tegelijkertijd de toekomst van Hyper-V virtualisatie en software-defined storage en networking. Maak gebruik van Azure Stack HCI in plaats van een traditionele serverinfrastructuur om essentiële virtuele applicaties en workloads op een zeer beschikbare en flexibele manier te kunnen laten draaien.

Azure Stack HCI maakt onderdeel uit van de Azure Stack familie. Het beschikt over dezelfde Hyper-V-gebaseerde software-defined computing, storage- en networkingtechnieken als Azure Stack Hub en deelt vergelijkbare test- en validatiecriteria. Het heeft dezelfde core OS-onderdelen, management track en hardware catalogus als de vorige versie van Azure Stack HCI. Het grootste verschil met de voorgaande versie van is het nieuwe besturingssysteem met een abonnementsmodel dat wordt betaald via een Azure account. Daarnaast vallen de prijzen lager uit voor edge computing omgevingen.

nl_NL