Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Tech updates Technology

Het Azure Stack HCI tijdperk is hier

In een wereld waar IT tegenwoordig vooral draait om de cloud, is het moeilijk om het juiste model te kiezen. Vaak wordt er uitsluitend naar public cloud-opties gekeken. Maar wat als een volledige public cloud-migratie niet mogelijk is voor uw organisatie? 

Niet iedere organisatie kan of wil volledig over naar de cloud. Voor deze organisaties moet de juiste balans tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne, hybrid cloud-oplossingen worden gevonden. Microsoft Azure Stack HCI is zo’n oplossing. DataON is een hybride cloud-computingbedrijf dat zich richt op het leveren van Microsoft Azure Stack HCI en cloudgebaseerde Microsoft Azure Services. 

In deze maakbare wereld willen we meer opties dan alleen kunnen kiezen voor de ‘meest passende’ oplossing en uiteindelijk nog steeds te moeten worstelen met de implementatie. Die tijd zijn we wel voorbij en daarom zijn consistente hybride tools en ervaringen nog nooit zo belangrijk geweest. En hier komt Microsoft Azure Stack HCI om de hoek kijken. Azure Stack HCI combineert het vertrouwen en de flexibiliteit van on-premises virtualisatie met krachtige nieuwe hybride mogelijkheden.

Op ieder potje…

Elk bedrijf heeft andere behoeftes. Voor een advocatenkantoor is het bijvoorbeeld het belangrijkste om alle dossiers ‘binnen’ de organisatie te houden, terwijl ze tegelijkertijd met de ontwikkelingen binnen de IT meebewegen. Multinationals willen juist dat de IT omgeving continu beschikbaar en operationeel is met de alle voordelen van de cloud.

Microsoft Azure Stack HCI biedt een deksel voor iedere organisatie. En hiermee is daadwerkelijk een nieuw tijdperk aangebroken: het tijdperk van op maat gemaakte hybride cloudoplossingen.

Meld u aan voor het webinar ‘Deepdive Microsoft Azure Stack HCI’

Tijdens het webinar ‘Deep dive into Microsoft Azure Stack HCI’ vertellen de experts van Xces, DataOn, Microsoft en Arrow wat deze hybride cloudoplossing kan doen voor uw organisatie.

Het webinar vindt plaats op donderdag 3 juni om 16:00 uur, aanmelden kan via xces.nl/webinar-xces-arrow-dataon.

nl_NL