Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Tech updates

Azure Stack HCI gamechanger van 2021

Overgaan naar de cloud biedt u veel mogelijkheden, maar is niet in alle gevallen zomaar mogelijk. Organisaties hebben te maken met wet- en regelgeving waardoor data lokaal moet worden opgeslagen. Of er wordt gewerkt met verouderde systemen die niet te migreren zijn naar de cloud. In die gevallen bieden hybride cloudoplossingen, zoals Microsoft met Azure Stack HCI uitkomst, omdat ze zowel de voordelen van de cloud als de veiligheid van lokale opslag bieden. 

Azure Stack HCI is een HCI-cluster oplossing (hyper-converged infrastructure) die als host fungeert voor gevirtualiseerde Windows-en Linux-workloads en hun opslag in een hybride on-premises omgeving.

Enkele voordelen van Azure Stack HCI:

  • Kostenverlagend
  • Verbeterde performance
  • Ruimtebesparend
  • On-premises workloads met de voordelen van Azure services
  • Vereenvoudigde hybride IT-omgeving

De vier componenten van Azure Stack HCI

Een Microsoft Azure Stack HCI-oplossing bestaat uit vier overzichtelijke componenten:

Microsoft Azure Stack HCI maakt een snelle en eenvoudige uitbreiding naar Azure mogelijk door gemakkelijke toegang tot cloudmanagement en securityservices. Hierdoor kan IT-personeel, door middel van de ingebouwde integratie met Azure, gebruik maken van infrastructuur managementservices en cloud-vaardigheden ontwikkelen. Deze oplossing is dé gamechanger van 2021 als het gaat om digitale transformaties.

Meer weten over Azure Stack HCI?

Op 3 juni organiseert Xces samen met partners DataON, Microsoft en Arrow het Webinar Deepdive Microsoft Azure Stack HCI. Kom meer te weten over de achtergrond van Azure Stack HCI en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Meld u hier aan voor de webinar op 3 juni!

nl_NL