Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

Microsoft

Waarom Azure Stack HCI de beste hybride cloudoplossing voor u is

Tegenwoordig lijkt public cloud voor veel organisaties de standaard. Ze hanteren een strategie waarbij alle infrastructuur naar de cloud migreert. Alternatieven worden vaak niet eens serieus overwogen. Maar wat als de public cloud voor uw organisatie geen optie is?

Ondanks alle mogelijkheden die de public cloud biedt, zijn er voor organisaties ook genoeg redenen te bedenken om niet te migreren. Als u bijvoorbeeld persoonsgegevens verwerkt, krijgt u te maken met privacywetgeving. En aangezien de meeste public cloud-providers onder Amerikaanse wetgeving vallen, kan dat een probleem vormen. Ook de afhankelijkheid van verouderde software kan uw transitie naar de public cloud tegenwerken.

The best of both worlds

Iedere organisatie heeft andere wensen en behoeftes, maar één ding hebben ze gemeen: ze willen de voordelen van zowel clouddiensten als de vertrouwde on-prem-omgeving. En onze hybride cloudoplossing biedt uitkomst. Maak kennis met Azure Stack HCI.

Azure Stack HCI is een hyperconverged infrastructure-oplossing die als host fungeert voor gevirtualiseerde Windows-en Linux-workloads en hun opslag in een hybride on-premises-omgeving. Met andere woorden: compute, storage en networking werken samen als één betrouwbaar en schaalbaar geheel.

De voordelen:

  • Lagere kosten
  • Betere performance
  • Snellere en stabielere verbinding
  • Simpeler IT-beheer
  • De beste combinatie van lokaal en cloud

Klaar voor de toekomst

We voerden inmiddels succesvolle Azure Stack HCI-implementaties uit bij meerdere klanten. Onze oplossing bestaat uit vier componenten:

  • Hardware van onze door Microsoft gevalideerde partner
  • Azure Stack HCI OS (besturingssysteem)
  • Windows Admin Center (managementtool)
  • Aanvullende Azure-services als Azure Backup, Azure Monitor, etc.

Na de implementatie heeft u de beschikking over een IT-omgeving die de waarde van hyperconvergence constant blijft bewijzen: toekomstbestendig, altijd up-to-date en makkelijk te managen. En komt u er even niet uit? Onze specialisten staan altijd klaar om u te ondersteunen

Weten hoe een succesvolle Azure Stack HCI-implementatie eruitziet? Schrijf u in voor de digitale solution showcase!

Is de continuïteit van uw IT-omgeving het hoogste goed? Bent u op zoek naar meer flexibiliteit en schaalbaarheid? Dan kan onze Azure Stack HCI-oplossing zomaar de perfecte match voor uw organisatie zijn.

Onlangs hebben we een succesvolle Azure Stack HCI-implementatie afgerond bij onze partner HSB. Op 1 december om 15:00 uur organiseren we in samenwerking met HSB en distributeur Arrow een digitale solution showcase, waarin we u alles vertellen over de geslaagde implementatie en onze succesvolle samenwerking.  Aan het woord komen David van Wijnbergen, Sales & ICT Consultant bij HSB, André van den Berg, Managing Director bij XCES en Chris van den Berg, Business Development Manager Cloud bij Arrow. 

CTA Solutions Showcase

nl_NL