Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

// digitale transformatie

Het beste van twee werelden

Overgaan naar de cloud biedt u veel mogelijkheden, maar data kan niet in alle gevallen zomaar naar de cloud. Misschien heeft u te maken met wet- en regelgeving waardoor data lokaal moet blijven staan. Of werkt u met verouderde systemen die niet te migreren zijn naar de cloud. Dan bieden hybride cloud oplossingen een uitkomst. Zowel de voordelen van de cloud als de veiligheid van lokale opslag.

Wij zijn gefocust op klanten die de “Microsoft keuze” hebben gemaakt. Hierbij werken wij samen met toonaangevende leveranciers, zoals DataON, van hyper-converged infrastructure en storage systemen die zijn geoptimaliseerd voor Microsoft Windows Server-omgevingen. 

HYPER-CONVERGED
Hyper-converged
Een hyper-converged infrastructure oplossing is een flexibele oplossing waarin compute en lokale storage gecombineerd worden. Deze volledig geïntegreerde oplossing maakt het mogelijk om meerdere server nodes aan elkaar te koppelen om performance en storagecapaciteit te kunnen opschalen. Deze scale-as-you-grow aanpak maakt het door de bovenliggende software mogelijk om alle server nodes als één cluster te managen.// Microsoft Azure Stack HCI

Op naar een vereenvoudigde
Hybride IT-omgeving

Azure Stack HCI is een HCI-cluster oplossing (hyper converged infrastructure) die als host fungeert voor gevirtualiseerde Windows-en Linux-workloads en hun opslag in een hybride on-premises omgeving.

Azure Hybrid Services verbetert het cluster met mogelijkheden, zoals bewaking op de cloud, Site Recovery, back-ups van de virtuele machine en een centrale weergave van al uw Azure Stack HCI-implementaties in de Azure Portal.

LEES MEER
500x500-005
500x500-006
// dataon

Waarom een oplossing
van DataON?

DataON is 100% toegewijd aan het leveren van Microsoft-oplossingen. Sterker nog, dat is alles wat DataON doet. DataON is zelfs verantwoordelijk voor het eerste Windows Server-gecertificeerde platform voor Storage Spaces. Inmiddels zijn er meer dan 150PB aan Storage Spaces Direct implementaties uitgevoerd. Samen bieden wij de beste service aan, door elke stap van het proces met kennis en toewijding te werken aan een succesvol resultaat. 

LEES MEER
// Integrated system

Waarom kiezen voor een integrated system?

DataON is een van de eerste Microsoft-partners die Integrated Systems aanbiedt voor de nieuwe Azure Stack HCI. Deze oplossingen omvatten een complete en kant-en-klare ervaring. Deze werkwijze was al geadopteerd en bekend bij huidige klanten van DataON & XCES. De Integrated Systems voor Azure Stack HCI zijn ontworpen om bedrijven te helpen een hyper-converged infrastructuur (HCI) te omarmen als de beste manier om de kosten te verlagen, de prestaties en beschikbaarheid van het datacenter te verbeteren en het management te vereenvoudigen.

500x500-003
500x500-002
500x500-011
500x500-012
// Managed System

Waarom een managed
Azure Stack HCI?

Samen met onafhankelijke partner Splitbrain leveren wij ook een volledig beheerd infrastructuurplatform op basis van Azure Stack HCI, met cloudkenmerken. Dit managed platform wordt een verlengstuk van uw Microsoft Azure-omgeving zonder dat uw organisatie het merkt. Azure-beheerders zien workloads die zijn geïmplementeerd op Azure Stack HCI zoals ze gewend zijn, in de Azure Portal.

// Validated system

Waarom kiezen voor een validated system?

Azure Stack HCI maakt een uitbreiding naar Azure snel een eenvoudig mogelijk door gemakkelijke toegang tot cloud management en security services. Hierdoor kan IT-personeel, door middel van de ingebouwde integratie met Azure, gebruik maken van infrastuctuur management services en daarnaast cloudvaardigheden ontwikkelen.

500x500-013
500x500-014
500x500-016
500x500-015
// Windows server

Waarom kiezen voor
Windows Server 2019?

Windows Server 2019 is een geschikte keuze voor organisaties die een Hyper-Converged Infrastructuur willen implementeren en dit willen uitbreiden naar hybride cloud. DataON biedt Azure Stack HCI oplossingen, een gevalideerde hybrid cloud ready on-premises HCI oplossing met Azure Services.

Voor organisaties die nog steeds Windows Server 2008 en 2012 gebruiken, maakt Storage Spaces Direct, een functie binnen Windows Server 2019, de noodzaak van dure nieuwe SAN-infrastructuur overbodig. Wanneer er wordt gekozen voor een Hyper-Converged infrastructuur, kunnen organisaties hun implementaties vereenvoudigen en een zeer schaalbare en veerkrachtige oplossing met hoge prestaties verwachten.

LEES MEER
// wij helpen u

Onze service gaat verder

Weet u niet zeker hoe de nieuwe Azure Stack HCI in uw organisatie past? Of wat gaat er gebeuren met uw bestaande Azure Stack HCI-clusters op basis van Windows Server 2019?

Wat wij belangrijk vinden is dat we u in het totale plaatje ontzorgen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

NEEM CONTACT OP
// CHECK ONZE PARTNERS
Microsoft
Splitbrain
Aruba
Building Network
DataOn
Hewlett Packard
Mellanox
DellEMC
Rubrik
// onze klanten

Wat onze klanten zeggen

Building Networks
Jan Kappen
"Eén van de redenen om samen te werken met XCES is het hoge niveau van expertise dat ik keer op keer ervaar in gezamenlijke projecten. Oplossingen zijn perfect afgestemd op mijn behoeften en die van mijn klanten om de beste resultaten te behalen. Een zeer hoog niveau van technische expertise stelt me in staat om op elk moment oplossingen op een zeer hoog technisch niveau te bespreken en te plannen, wat tot uiting komt in uiterst betrouwbare en stabiele HCI- en back-upsystemen."
Genius Technoconsult
Joerg K. Genius
"Genius TechnoConsult is een IT-systemenhuis en is al meer dan 35 jaar op de markt. Gedurende deze tijd hebben we ervaringen opgedaan met een breed scala aan leveranciers, maar slechts uiterst zelden zo consistent potentieel als bij XCES. Reeds tijdens de planning van het cluster ondersteunde XCES ons met geduld en veel knowhow. Prijsstelling en levertijd waren perfect. Ik wil vooral de uitstekende telefonische ondersteuning benadrukken tijdens de on-site implementatie van de geleverde hardware. XCES reageerde op onze vragen op elk moment en op zeer korte termijn en was niet boven het vinden van een oplossing voor onze problemen, zelfs na uren. Ik kan de samenwerking met XCES ten zeerste aanbevelen - het is moeilijk om een betere leverancier te vinden!"
McDermott
Eelco Verseveldt
"Al vele jaren een vaste partner voor het leveren van refurbished componenten voor wat oudere apparatuur. Ze reageren heel snel met offerte of directe actie indien er downtime in het spel is. Ik zou willen dat ik met al mijn leveranciers zo zou kunnen werken."
Kerridge Commercial Systems
Paul Weekers
“De samenwerking met XCES verloopt zeer soepel: ze antwoorden zeer snel en accuraat, het maken van een offerte is in een mum van tijd gebeurd en ook de service is top! Ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier met kennis van zaken dan is XCES je partner!"
// contact

Heeft u een andere vraag?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

* verplichte velden

nl_NL