Met bijna 20 jaar ervaring, weten wij hoe we de verbinding kunnen leggen tussen traditionele on-premises infrastructuur en moderne hybrid cloud oplossingen.

Support

Maak direct uw ticket aan via onze ITRP portaal.

Contact gegevens

Fokkerstraat 22a, 3905 KV Veenendaal

sales@xces.nl

+31(0)318 559 370

DataOn Microsoft

DataON: een uniek partnership voor Azure Stack HCI

We schreven het al eerder: bij XCES denken we in partnerships. Iedere succesvolle Azure Stack HCI-implementatie die we bij onze klanten uitvoeren zou niet tot stand kunnen komen zonder ons uitgebreide partnernetwerk. XCES werkt samen met partners die hun meerwaarde voor onze klanten keer op keer bewijzen. En een van die partners is DataON.

DataON is al meer dan 30 jaar volledig toegewijd aan het leveren van Microsoft-oplossingen. Toen Azure Stack HCI gelanceerd werd, zagen ze direct dat het een gamechanger was. DataON een van de eerste Microsoft-partners die begonnen met het bieden van volledig gebruiksklare Azure Stack HCI-oplossingen. Inmiddels hebben ze meer dan 850 HCI-clusters geïmplementeerd, samen goed voor meer dan 150 PB aan storage!

Dedicated Europese hardwarepartner

We voerden inmiddels succesvolle Azure Stack HCI-implementaties uit bij meerdere klanten. De oplossing die we bieden bestaat uit vier onderdelen:

  • Door Microsoft gecertificeerde hardwarecomponenten van DataON
  • Azure Stack HCI OS (besturingssysteem)
  • Windows Admin Center (managementtool)
  • Aanvullende Azure-services als Azure Backup, Azure Monitor, etc.

Onze hybride oplossing met Azure Stack HCI combineert de voordelen van clouddiensten met die van de vertrouwde on-premises-omgeving. En juist daarom is het zo belangrijk dat de hardware ook aan de hoogste eisen voldoet. XCES is binnen Europa de exclusieve hardwarepartner van DataON.

Dit maakt DataON uniek

Alle DataON HCI-oplossingen zijn geverifieerde Intel Select Solutions voor Azure Stack HCI. Intel Select Solutions zorgen voor voorspelbaarheid en betrouwbaarheid met vooraf gedefinieerde configuraties. Op het gebied van disaster recovery- en back-up-oplossingen werken XCES en DataON samen met Veeam. Daarbij is DataON ook Microsoft Gold Partner, Microsoft Cloud Service Provider (CSP), Intel Platinum Partner en Veeam ProPartner.

Gezamenlijk bieden we de beste mogelijke service: in elke stap van het proces werken we met kennis en toewijding toe naar een succesvol resultaat.

Weten hoe een succesvolle implementatie met hardware van DataON eruitziet? Schrijf u in voor het webinar!

Is de continuïteit van uw IT-omgeving het hoogste goed? Bent u op zoek naar meer flexibiliteit en schaalbaarheid? Dan kan onze Azure Stack HCI-oplossing zomaar de perfecte match voor uw organisatie zijn.

Onlangs hebben we een succesvolle Azure Stack HCI-implementatie afgerond bij onze partner HSB. Op 1 december 15:00 uur organiseren we in samenwerking met HSB en distributeur Arrow een digitale solution showcase, waarin we u alles vertellen over de geslaagde implementatie en onze succesvolle samenwerking.  Aan het woord komen David van Wijnbergen, Sales & ICT Consultant bij HSB, André van den Berg, Managing Director bij XCES en Chris van den Berg, Business Development Manager Cloud bij Arrow. 

CTA Solutions Showcase

nl_NL